Donald Trump: Orbán Viktornak igaza van (VIDEÓ)

2023. december 18. 06:32

A korábbi amerikai elnök többször is beszélt a magyar kormányfőről legutóbbi kampányeseményén.

2023. december 18. 06:32
Former President Trump Holds Rally In Support Of Wisconsin Candidates

„Orbán Viktor magyar miniszterelnök nagyra tartott politikus” – mondta Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke szombaton a New Hampshire állambeli Durhamben tartott nagygyűlésén.

A korábbi elnök a beszédében többször is megemlítette a magyar miniszterelnököt. Felidézte, hogy a magyar kormányfő szerint ő képes csak megmenteni a nyugati világot, valamint arra is kitért, hogy a magyar miniszterelnök szerint ő folytatta a legjobb amerikai külpolitikát évtizedek óta.

Trump szerint ugyanis

Orbán Viktornak igaza van,

 ha ő maradt volna az amerikai elnök nem történt volna meg az ukrajnai háború, valamint az Izrael elleni október támadás sem. Majd később újra felidézte, hogy Orbán Viktor szerint, amerikai elnöksége alatt biztonságban volt a világ. Hozzátette, a magyar miniszterelnök szerint Trump elnökség alatt tisztelték az Egyesült Államokat. 

Az említett beszédet angol nyelven itt nézheti vissza:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Scott Olson/Getty Images 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2023. december 18. 10:08
Kora reggel, alvatlanu,l itt kolompolnak egy gépről a haladó vizionisták....
abcd2k
2023. december 18. 09:08
Kétségtelen egyik ember sem panaszkodhat egó hiányra, ebben biztosan hasonlítanak.
pipa89
2023. december 18. 07:47
Nyerned kell, hogy visszavágd Mammon fekete, vértől csatakos szárnyait, különben mind nagy kakiban leszünk!
gyzoltan-2
2023. december 18. 07:46
"A korábbi amerikai elnök többször is beszélt a magyar kormányfőről legutóbbi kampányeseményén." Na! Jól ki vagyunk fizetve! Már nehogy Trump hivatkozzék Orbán Viktorra, már nehogy Amerika Magyarországra! A példát Amerikától várjuk, várjuk el! Rázzák meg magukat, s az elmoslékosodott Amerikát takarítsák ki, hogy újra Amerika lehessen! Jelenleg csak undorral és nem kevés félelemmel tekinthetünk Amerikára, melynek delegált magyarországi képviselője jelzés értékűen minősíti Amerikát, és csak a magyar kormány megalázó elhallgatása, egy-húron pendülése végett, nem kapja meg a méltán kijáró "perszóna non grata" kitessékelést! Egyáltalán, ki volt az az őrült, ki a provokáló ismeretek birtokában ratifikálta, jóváhagyta, a mai napig is, ellenséges tevékenységét! Ez a prostituált szabadon prostituálhat bírókat, bíróságokat, most éppen a magyar fiatalság megrontásán "munkálkodik"! Szégyenkezhetünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!