Biden lánya arról írt naplójában, hogy kislányként rendszeresen „valószínűleg nem helyénvaló” módon zuhanyzott együtt apjával

2023. december 19. 14:07

Több ezer dolláros adótartozás miatt került a figyelem középpontjába Joe Biden lánya.

2023. december 19. 14:07
null

Hosszas cikkben foglalkozik a New York Post az amerikai elnök, Joe Biden lányával, Ashley-vel, miután a napokban kiderült: egészen 2015-ig visszamenőleg 5000 dollárnyi jövedelemadóval tartozik, „az ilyen be nem fizetett adó, kamatok, kiegészítések vagy büntetések összege zálogjogot jelent a Pennsylvania Államközösség javára, amelynek tárgya az adófizető ingatlanja”.

Mivel Ashley nem igazán került eddig reflektorfénybe, ezért a New York Post röviden összefoglalta életrajzát. Többek között megemlítik, hogy Joe és Jill Biden egyetlen közös gyermeke, kulturális antropológiát tanult az egyetemen, az azóta drogbotrányba keveredett Hunter Biden a féltestvére, és maga is rendszeresen fogyasztott egyetemi tanulmányai alatt marihuánát, sőt, egy állítólagos felvételen az látható, amint kokaint fogyaszt. 

Ennél is felkavaróbb azonban az, ami a lap szerint Ashley gyermekkori naplójából derül ki. Ez még 2020-ban szivárgott ki, az egyik ilyen bejegyzés szerint 

Ashley fiatal lányként édesapjával zuhanyzott, hozzátéve, hogy „ez valószínűleg nem volt helyénvaló dolog”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Andrew Caballero-Reynolds / AFP

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. december 21. 22:43
Nehogy már ilyen apróságok miatt ne nyerhessen Frank Drebin ismét. Ő pont olyan mint az öreg Soros: egy idős bácsika, akinek minden múltbeli cselekedetére felmentést ad, hogy mára egy idős bácsika lett.
Temeráf
2023. december 21. 14:09
Nem sokára az anya-fia, apa-lánya, öcsi-nővér lesz a menő a liberális oldalon! Ne lepődjön meg senki, hogy nem sokára ez lesz amerikában!
trash5
2023. december 21. 11:29
Az ilyen propagandacikkek azok amik egy egészséges értékrendű embernek felkavarók.
nedudgi
2023. december 21. 08:39
Nem derült ki, hogy hány évesen. Szerintem nem mindegy, hogy 2, vagy pedig 12 éves volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!