Az ifjabbik Soros és Zelenszkij felesége nagyon megörültek egymásnak

2023. december 09. 21:50

Twitter-bejegyzésben tájékoztatták a nagyvilágot, hogy partnerségi kapcsolatot alakítottak ki egymással.

2023. december 09. 21:50

Alex Soros X- (ex-Twitter-) bejegyzésben örvendezik azon, hogy Kijevben van, ahol találkozott az ukrán First Ladyvel, Olena Zelenszkával és csapatával. 

Az ifjabbik Soros azt is közölte, hogy partnerségi kapcsolatot alakítottak ki egymással.

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lemez
2023. december 10. 11:32
Most lehet hogy nem termőfóld kell neki,hiszen az usáé 564000 hektár ,erre várják az uniótól a fóldalapú támogatást cserébe a gmo-s ,tiltott szerek permetezésével etetnek bennúnket.Apuka megvette a jogot ott egy bányára,ugyan mi kellenne még.Hát a megmaradt gyerekek.A felnöttek szerinte arra valók hogy hullazsákba rakják öket.Az emberi jogokért harcoló katonái brüsszelben minket jelentgetnek.Nem tudják hogy apuka mit mondott vagy csak az europai emberekre vonatkozik a hullazsák a muzulmánokra nem?
Kormánypárti2
2023. december 10. 11:03
Valami szériahibás prototípus a vékonymagasak tábora?
Abelzoli
2023. december 10. 08:37
Rettegés fog el ahogy ránézek a képre. Nehogy már ők akarjak megmondani mettől fúj a passzát szél. Ide egy erős vezető kell, igazi férfi! Tudtok ilyet? De ne olyan legyen mint a karigeri hanem igazi erős vezető
Lombi
2023. december 10. 07:32
Hát, kárt nem tesznek egymásban. Zelenszkij ettől a taálkozótól nyugodtan aludhat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!