Robothadsereggel támadnának az ukránok

2023. november 01. 08:59

Abban bíznak, hogy így emberi életeket menthetnek meg.

2023. november 01. 08:59

Mihajlo Fedorov, innovációért felelős ukrán miniszter egy robothadsereg megépítésére készül. Ukrajna számára továbbra is a legfőbb cél Oroszország legyőzése, amiért képesek bármilyen eszközt bevetni. A miniszter abban bízik, hogy a robothadsereg olyan feladatokat fog tudni ellátni, amit eddig ukrán katonáknak kellett, és így sok ember életét megmenthetik.

A harctéren már megjelentek az automatizált gépfegyverek, amelyek a mesterséges intelligencia segítségével működnek, és nem igényelnek emberi felügyeletet.

A közelmúltban pedig olyan robotok gyártásáról érkeztek hírek, amelyek képesek lehetnek ukrán aknákat elhelyezni, és kiásni az orosz erők robbanóanyagait a földből.

Fedorov emellett még tervez egy olyan önvezető flottát, amely képes fegyverek és sebesültek mozgatására, ezzel is csökkentve a harctéren szükséges katonák számát.

Nyitókép: X/PStyleOne1


 

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2023. november 01. 13:33
Micsoda ötlet! Hihetetlen, hogy ez eddig senkinek nem jutott eszébe!
B_kanya
2023. november 01. 12:51
"KomisszárHUB_kanya 2023. november 01. 12:17 Ha úgy van ahogy mondod és tilos fotózni az ukrán temetőket, akkor én miért látok rengeteg ilyen videót, sírok százaival és ezreivel? " Drogot is tilos árulni a legtöbb országban, mégis látsz bemindenezett arcokat kb. mindenhol. A lényeg, hogy a kievi qrmány betiltja - na szerinted miért tiltoTTÁTOK be? Ha esetleg mégsem azonosítasz az orosz oldallal, akkor ahogy alább, akkor ne vedd magadra. "mert szimplán a logika mentén ki lehetne zárni ezt a blődséget, hogy 30 ezer halottja van a cárnak, " Igen, lehetséges, hogy a Mediazona plajbásza is bőven felfelé kerekített. "De legyen igazad, ha ennyire megy a szekér akkor mi a faszt csináltok már 600+ napja azon az 1400 méteres fronton? " Nem én, a ruszkik: épp demilitarizálják a NATO-t (ezért nincs lőszer Izraelben), illetve épp emiat a földrajzilag nem túl sok elmozdulással járó metódus miatt szenvednek a ruszkik magukhoz képest kis veszteségeket.
B_kanya
2023. november 01. 12:04
"KomisszárHU 2023. november 01. 10:13 A nagy Orosz hadsereget filléres drónokkal szopatják már több mint 600 napja. " Ehhez képest a ruszkiknál találtak kb. 30e halottat a BBC által megbízott Mediazona-nál, a fuckrán temetőket meg tilos fényképezni és kb. 20 millió lakosa a 2021-es fuckrajnának már nem tartózkodik a Kijev által ellenőrzött területen. Ja, a dónos videóknál amikor a kép bemákosodik kb. 20 méterre a céltól, lehet, hogy nincs találat. A filléres drónokat pár kopejkás zavaróberendezésekkel hajtják el a ruszki tankoktól.
B_kanya
2023. november 01. 12:00
"5m007h 0p3ra70r 2023. november 01. 11:24 Európa fegyverkészleteibkiürülnek, új és hatékony fegyvereket csak az usa szállít majd." HA és amennyiben ezt az USA megéri - tudniillik most 32 hónapot kell várni megrendeléstől és utalástól kezdve az AMRAAM rakétákra, tudnak éve 300 PAC-3 Patriotot gyártani, de attól félek az ESSM és az SM-6 légvédelmi rakéták (amiket a flotta használ és amik szintén az AMRAAM keresőfejét használják!) sem jönnek ki gyorsabban. 70 éves szakikat hívnak vissza Stingert gyártani, az utódja sehol sincs még. Új tankot nem tudnak gyártani, a sivatagban lekonzervált M-1-eseket újítják fel (persze, moduláris a torony és a páncélzat, mert eleve modernizálhatóra tervezték) a Lima Tank Plant pár éve még 100 (egyszáz) fővel működött, a ruszkik Omszkba most vettek fel 2000 szakit a meglévők mellé, de van fejből legalább két hasonló méretű tankgyáruk. Ez nem az az USA már, ami 1941 és 1945 között kinyomott 120 repülőgép hordozó, 50e Shermant és pár százezer repülőgépet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!