Késelés Milánóban, súlyos sérüléseket szenvedett a BL-meccsre érkező PSG-szurkoló

2023. november 07. 13:04

Kórházban ápolják a 34 éves francia férfit.

2023. november 07. 13:04

Súlyos sérüléseket szenvedett a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának egyik szurkolója, akit éjjel késes támadás ért Milánóban a kedd esti Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés helyszínén.

Az olasz rendőrség közlése szerint az áldozatot kétszer lábon szúrták, jelenleg kórházban ápolják. A helyi média szerint egy 34 éves francia férfiről van szó. Az eset éjfél után történt, amikor az AC Milan-drukkerek mintegy 50 fős csoportja összecsapott a PSG szimpatizánsaival a város Navigli negyedében, amely az éjszakai élet kedvelt központja. Két rendőr is megsérült, amikor a rendfenntartók gumibotokkal megpróbáltak rendet tenni.

(MTI)

Fotó: Paolo Salmoirago/ANSA/AFP

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2023. november 07. 18:14
Nem baj, PSG szurkoló volt. Apponyi csak állni fog ezeknek a sírjuknál, én le is hugyozom.
ThunderDan
2023. november 07. 17:46
Bezzeg-Nyugat.
Nehidd El
2023. november 07. 15:57
"Két rendőr is megsérült, amikor a rendfenntartók gumibotokkal megpróbáltak rendet tenni." Minek rendet tenni? Az ilyen apróbb zavargások a nagyvárosi mindennapok elengedhetetlen velejárói. Egyszerűen csak hozzájuk kell szokni.
survivor
2023. november 07. 13:17
A hülyék magukat ölik. Allah leghatalmasabb.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!