Az elmúlt egy évben Moszkva taktikát váltott

2023. november 23. 20:42

Az Ukrajna számára jelenleg elérhető katonai eszközökkel nehéz lesz eredményt elérnie.

2023. november 23. 20:42
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

„A Deepstate számításokat végzett a megszállt ukrán területeken lévő orosz védelmet illetően. A kielemzett műholdfelvételek alapján messze a legnagyobb orosz védelmet a megszállt Zaporizsja és Donyecki megyékben számoltak. Zaporizsjában az orosz hadsereg 896 kilométernyi lövészárkot épített, 410 km harckocsi elleni tüskét telepített, valamint 514 km árkot ásott. Donyeckben is hasonló a helyzet, bár ott a lövészárkok dominálnak: összesen 1285 km hosszúságú lövészárok, 269 km harckocsi elleni tüske és 282 km árok. A kiépített orosz védelmi vonalak hosszúságában Zaporizsját és Donyecket követi Luhanszk, majd a Krím-félsziget.

Önmagában persze a számokkal sokra nem megyünk, mégis nagyon jó indikátorai annak, hogy az elmúlt egy évben Moszkva taktikát váltott, és védekezésre rendezkedett be. Az Ukrajna számára jelenleg elérhető katonai eszközökkel nehéz lesz eredményt elérnie.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: OZGE ELIF KIZIL / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EnergiatakarékasiKároly
2023. november 26. 17:18
Kedves antónia! Tavaly nyár végen az volt a szöveged, hogy összel (ha jól emléxem november) , de legkésőbb karácsonyra az ukránok győzelmével zárul a háború a sok nyugati "szuperfegyver" miatt. Az mikor is történt hogy elismerted, hogy tévedtél? Te nagyképű szaklárva...
connorj
2023. november 25. 21:30
https://m.youtube.com/watch?si=kBAUIlVMNzchj9yd&v=lw6qppma02s&feature=youtu.be
Bp1964
2023. november 25. 09:27
Hát persze, a kijevi nácik és a fasiszta hatalom Washingtonban a világháborút akarják.
Zolotarjov
2023. november 24. 12:44
Az ukik pontosan abba futottak bele idén nyáron-ősszel, amibe a németek Kurszknál: feleslegesen égették az erőforrásaikat..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!