Rutte jobban tenné, ha elhallgatna és eltakarodna a politikából – üzenték a holland miniszterelnöknek

2023. október 07. 10:02

„Ha Orbán csinálja a »felfordulást«, akkor az mi, amit az afrikai tömegek rendeznek Európa nagyvárosaiban?” – kérdezi Kötter Tamás.

2023. október 07. 10:02
RUTTE, Mark

Kötter Tamás Facebookon reagált a holland miniszterelnök, Mark Rutte kijelentésére, aki az EU-csúcs után azt nyilatkozta, „Orbán szeret felfordulást és lázadást szítani”.

„Ha Orbán csinálja a »felfordulást«, akkor az mi, amit az afrikai tömegek rendeznek Európa nagyvárosaiban?” – teszi fel a  kérdést Kötter, aki szerint az a felfordulás, hogy „2023-ra a svédek egyik legnagyobb félelme, hogy erőszakos bűncselekmény áldozatai lesznek”.

De felhozza még az európai gazdaságot romba döntő szankciós politikát is, valamint, hogy „Európát ellepték azok az álcivil szervezetek, akik minden áron a genderlobbival akarják mosni a gyerekeink agyát”.

Az író szerint a holland politikus „jobban tenné, ha elhallgatna és eltakarodna a politikából!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/AFP pool/John Thys

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 08. 12:02
A hollandok máig büszkék arra, hogy milyen tökös rabszolgatartók voltak. Azzal büntették a rabszolgáikat, hogy elvették a gyermekeiket és eladták messze földön rabszolgának. Nem a németek a legrasszistábbak. A németek azért lettek, - föleg a nácik alatt rasszisták -, mert azt parancsolták nekik. De a kelet-németek Honecker alatt meg minta-kommunisták lettek, mert ott meg azt parancsolták nekik. A németek mindig azok, amit nekik parancsolnak. Most éppen az USA-nak az alfelébe bújnak bele kötelességtudóan. A hollandok ehhez egészen máshogy viszonyulnak. Ök voltak a legbrutálisabb rabszolgatartók, gyarmatosítók. A hollandok parancs nélkül rasszisták, a holland néplélek már eleve rasszista. A Nyugat bölcsen elhallgatja a saját sok évszázados büneit, amelyek sokkal nagyobbak, mint amit a Szovjetunió+Oroszország valaha is elkövetett, és a jövöben módja lesz elkövetni. Ne felejtsük el a Nyugat 500 éven át rabolta, gyilkolta a világot. És ök akarják ma az erkölcsöt tanítani az emberiségnek
P.Béla
2023. október 08. 02:35
"Tommaso Orbán diktátor úr jobban tenné, ha elhallgatna és eltakarodna a politikából – üzentük a magyar miniszterelnöknek." Látom, hogy fokozod. Gondolom azért, mert a Zorbán nem csinálta össze magát azonnal. Először egyes szám első személyben üzentél, aztán meg többes szám első személyben. Gondolom a többi nickedre gondoltál. Csak a több virtuális éneddel nehogy beleszaladj valami valóságos személyiségzavaros nyavalyába, mert a szövegeid alapján van már neked anélkül is elég bajod.
P.Béla
2023. október 08. 02:03
"altercat1 Szegény tökfej tómászó ha lehet egy jót o1g-zni, rácuppan témákra, mint éh-tyúk a takonyra... Most pl. primitív örömeit pötyögte le, hogy a szent nyugaton kisebb az infláció, mint nálunk. " Őt a tények nem zavarják. Nekik mást mondtak, amikor a troll eligazítást tartották. Most erre kaptak utasítást. Van aki meg irányítás és utasítás nélkül is elmeroggyant küldetéstudatos. Volt olyan nagytudású közülük, amelyik az utasító e-mailt is bemásolta a kommentbe.
P.Béla
2023. október 08. 01:50
"Tommaso Orbán diktátor úr jobban tenné, ha elhallgatna és eltakarodna a politikából – üzentük a magyar miniszterelnöknek" Milyen diktátor az, akit minden egyes cikk alatt 10 kommentben pocskondiázhat és küldhet el egy fizetett vagy rögeszmés, kórosan küldetéstudatos ellenzéki aktivista minden következmény nélkül? Ja, és a hozzád hasonlókból számtalan tobzódik itt a Mandineren. Milyen diktatúra az, ami ezt lehetővé teszi? A valóság valahogy akaratod ellenére minden bejegyzésedet cáfolja és annak ellenkezőjét bizonyítja. Ép eszű embert csak megerősíti abban a véleményében, hogy soha ne kerüljön hatalomra ilyen gondolkodású alakok által támogatott politikai párt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!