Megszólalt a nő, akit szabadon engedett a Hamász: „A földi poklot éltem át”

2023. október 24. 11:41

Döbbenetes részleteket osztott meg a 85 éves Yocheved Lifschitz.

2023. október 24. 11:41

A Mandiner hétfőn beszámolt róla, hogy a Gázai övezetet uraló Hamász iszlamista terrorszervezet bejelentette két újabb női túsz szabadon engedését. A 85 éves Yocheved Lifschitz beszélt a BBC-nek a történtekről.

Ezt is ajánljuk a témában

Az idős asszony azt mondta, a poklot élte át, amikor a Hamász fegyveresei motorbiciklin rabolták el kibucából. Hozzátette, egy kapun keresztül vitték be Gázába, és az út során zúzódásokat szenvedett.

Az izraeli kormány milliárdokat költött a határkerítésre, de semmit sem tett, hogy megakadályozza a Hamász átjutását

– fogalmazott Lifschitz. Mint mondta, amikor leszállt a motorról, az őt üdvözlő emberek azt mondták neki, hogy „hisznek a Koránban”, és ezért nem fogják bántani.

Nyitókép: YouTube

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. október 24. 22:30
Az "Unknown" nevezetű biorobotnál beakadt a lemez :-(
Király Kávéház
2023. október 24. 16:48
Döbbenetes , Hogy MEGINT lemaradtak a Döbbenetes részletek..és Azon is MEGDÖBBENTEM, hogy a Mandíner ismét egy szintet zuhant lefele az újságírásban. LEDÖBBENTETT !!! DÖBB !!....
ferenc9-2
2023. október 24. 16:42
Fordítva. "Amikor megérkeztünk Gázába, először azt mondták nekünk, hogy hisznek a Koránban, és nem fognak ártani nekünk. Azt mondták, úgy bánnak velünk, mint a körülöttük lévőkkel. Szigorú felügyelet alatt álltunk. Egy orvos és egy orvos jött, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megvannak a gyógyszerek, amelyeket mindig szedünk. Vállalták a felelősséget, és gondoskodtak arról, hogy hozzák a szükséges gyógyszereket. Ha nem lennének azonos gyógyszerek, akkor egyenértékűeket nyújtanának. Nagyon kedvesek voltak, és gondoskodtak arról, hogy jól ettünk. Ugyanazt az ételt ettük, mint ők. Jól bántak velünk, és minden részletre odafigyeltek. Olyan nők voltak velünk, akik értették a női higiéniát, és gondoskodtak arról, hogy mindenünk meglegyen, amire szükségünk van. A Hamász már régóta tervezett mindent, mindent előkészítettek, amire szükségünk volt, beleértve a sampont és a balzsamot is. A hadsereg és a Sin Bét eredménytelensége nagyon fájt nekünk. Áldozati bárány voltunk a kormány számára."
Aerion
2023. október 24. 16:39
Megszólalt a nő, akit szabadon engedett a Hamász: „A földi poklot éltem át” ------------------------- grétácska válasza: s t e n d v i t g a z a. f r í p e l ö s z t á j n ! : D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!