Megható videóval emlékeznek az izraeli fesztivál áldozataira

2023. október 23. 21:07

Az áldozatokat és az elrabolt személyeket is bemutató videót tett közzé Izrael külügyminisztériuma.

2023. október 23. 21:07

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, az október 7-én Izraelre rontó Hamász-erők egy zenei fesztiválra is rátámadtak, a mészárlás után több mint 260 holttest hevert a helyszínen. A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy Izrael külügyminisztériuma hivatalos közösségi oldalán osztott meg egy megható videót, amellyel a Nova zenei fesztivál halottjaira emlékeznek.

Ezt is ajánljuk a témában

Az áldozatokat és az elrabolt személyeket is bemutató videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook / Képmetszet

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 24. 12:16
Majd lesz emlékfilm az eltelt 100 évben zsidók által legyilkolt arabokról is. Itt a mandineren is. Ja. Nem. Azt leszarja a sok zsidó és a sok hasznos idióta sameszuk.
connorj
2023. október 23. 23:48
JERUZSÁLEM ÉRSEKE MÁR FELAJÁNLOTTA MAGÁT. RABBIK! EGY RABBIT EGY GYERMEKTÚSZÉRT EL FOGNAK FOGADNI. A RABBI ERŐS ÉS KI FOGJA BÍRNI A MEGÁLLAPODÁSÍG. A GYERMEKEK NEM, ÉS MARADANDÓAN SÉRÜLNEK EBBEN A PILLANATBAN IS. RABBIK! MENTSÉTEK MEG AZ ELRABOLT GYERMEKEKET!
Sanyikám
2023. október 23. 21:37
Gondolom, az agresszív lmbtq nyomorultak már toborozzák a saját megzápúlt fejű idiótáikból az elpusztíthatatlan elit csapatunkat, hogy bosszút álljanak a lemészárolt sajátjaikért.
frankie-bunn
2023. október 23. 21:15
ők is hittek Fukushima professzornak, hogy vége a történelemnek... (gyk: tudom, hogy Fukuyama)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!