Manfred Weber: „Amikor Ficót hallgatjuk, olyan mintha Orbánt hallanánk”

2023. október 04. 09:28

Pedro Marques a Szocialisták egy meghatározó alakja elmondta, hogy ők nem fognak 10 évet várni Fico elbocsájtásával, ahogyan azt a Néppárt tette Orbán Viktor esetében.

2023. október 04. 09:28
null

Az Európai Néppárt elnöke, Manfred Weber a keddi Európai Parlamenti sajtótájékoztatóján Szlovákia új miniszterelnökét Orbán Viktorhoz hasonlította – írja a Politico.

„Amikor Ficot hallgatjuk, olyan mintha Orbánt hallanánk.

Azt kérdezem a Szocialistáktól, mit kezdenek most a saját tagjukkal, Robert Ficóval?”

Pedro Marques a Szocialisták egy meghatározó alakja elmondta, hogy ők nem fognak 10 évet várni Fico elbocsájtásával, ahogyan azt a Néppárt tette Orbán Viktor esetében.

Ezt is ajánljuk a témában

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: VLADIMIR SIMICEK / AFP

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halder_1899
2023. december 14. 09:54
Aki normális annak nincs helye az európai néppártban és az európai szociknál, zöldeknél...
machet
2023. december 14. 09:47
Weber amikor te beszélsz az olyan mintha egy silány komcsi bürokratát hallanánk.Tulajdonképpen egy nagy senki vagy.
csapláros
2023. október 05. 11:44
birozsletapara...stb. stb. 2023. október 04. 09:34 (stb = szlovák titkos szolgálat, mint a brit M5, a moszad, a CIA, stb.) ..."A szocialista Fico máris fenyegeti a magyarokat. "... Úgy van: Fico nagy fenyegetést jelent a LIBERÁLNÁCI, nemzetáruló, ballibbant magyarok vonatkozásában. Bár senki nem tapsol, de azért ennek már lehet mosolyintani is egy kicsit. Egy "szövetséges" hátbaszúrással kevesebb...
csapláros
2023. október 05. 11:35
orbanegygeci-0 2023. október 04. 10:34 ..."A magyarvero tot tudja, hogy a hatalom megtartasanak a garanciaja"... NE magadból indulj ki, akit a tartótisztje irányít. Ficonak VELESZÜLETETT tulajdonsága a gyakorlatiasság, EBBEN (és csakis ebben) nincs mit utánoznia Orbánt. Összetartoznak, mint Jin és Jan, Zoro és Huru, a só és a kenyér, a falu és a villany, jó páros, jó szövetséges a LIBERÁLNÁCIZMUS és a nemzetáruló LIBERÁLNÁCIK ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!