Kifakadt Bayer Zsolt az izraeli terror kapcsán: Az lenne a győzelem, ha ezek a gyáva, ócska, földalatt bujkáló terrorista patkányok döglenének meg

2023. október 08. 14:26

Nem fogta vissza magát a publicista.

2023. október 08. 14:26

Bayer Zsolt a Bádog Blogra írt egy rövid publicisztikát annak kapcsán, hogy a Hamász vezetője közölte: „Nagy győzelem küszöbén állunk.”

Ezt is ajánljuk a témában

Mint feltette a kérdést Bayer, „vajon mire gondolhat ez a terrorista gazember? Mi lesz a »nagy győzelem«? Az, amikor palesztin civilek fognak meghalni Gázában a jogos és érthető és helyes izraeli ellencsapásban? Az lesz a nagy győzelem? Szerintem nem.”

„Szerintem az lenne a nagy győzelem, ha végre egyszer ezek az Iszmáil Haníje-féle gyáva, ócska, földalatt bújkáló terrorista patkányok döglenének meg, és nem a palesztin gyerekek meg zsidó gyerekek halnának meg teljesen feleslegesen.”

„Az tényleg nagy győzelem lenne...” – zárta írását a publicista.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. október 09. 11:39
Jó lenne, ha a dolgok mögé is néznénk időnként. Kifogyott a szufla az ukránokból, erre itt a következő háború: Irán ellen. A Marionett-bódé al la Mammon megy szépen tovább, miközben Isten barmai - azaz az embereke - egymással gyűlölködnek. Mesteri ez a bagázs. Komolyan mondom, hogy mesteri, mert az emberi gyűlöletre építve szerzik meg a hatalmat mindannyiunk felett.
Theorba
2023. október 09. 11:36
Evvel az erővel akár Koránt is égethetne. Míg nem késő . . .
bodrigyuri
2023. október 08. 18:46
Zsótinak szolidaritásból már vállig ér a füle. Szép.
Skywalker_bp
2023. október 08. 16:46
@Aegopolis - Bayernak a sötétben bujkáló patkányozás az életműve része. Nincs ebben semmi meglepő. Ahogy a gerinctelenség is. Ez az ember (?) nem oly rég még indok zsidózott. Amióta viszont izraeli titkosszolgálati anyagokból dolgozhat a karaktergyilkosságaihoz, azóta színt váltott. Megalkuvás nélkül hiteles
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!