Frank Furedi: A BBC elfelejtette, mi a különbség a harcosok és a civilek ellen elkövetett atrocitások elkövetői között!

2023. október 31. 08:55

A brit lap cikkében „Hamász harcosoknak” nevezte a terroristákat.

2023. október 31. 08:55

Ahogy korábban a Mandiner is megírta, halottá nyilvánították azt a fiatal német származású lányt, akiről korábban megosztottak egy felvételt, ahogy félmeztelenül, hasra fordítva fekszik egy kisteherautó platóján a Hamász terroristái között – akik aztán le is köpték a lányt.

A BBC is lehozta a hírt, a lány gyilkosait „Hamász harcosoknak” nevezte.

Frank Furedi reagált a BBC cikkére:

„A BBC a gyilkosokat, akik megölték ezt a nőt, »Hamász harcosoknak« nevezi! Ez a közpénzből finanszírozott intézmény elfelejtette, mi a különbség a harcosok és az egyszerű civilek ellen elkövetett atrocitások elkövetői között” – írta felháborodva.

Nyitókép: X/Visegrad 24

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ebihal
2023. október 31. 12:16
Eloszor is nem nemet, hanem zsido csaj, ket utlevellel. Masodszor nem volt felmeztelen, teljesen fel volt oltozve, ilyen ruhat valasztott a partira. (Valami csipkeszeru felso meg volt rajta, de az konnyen lecsuszhatott.) Hogy ki olte meg, azt nem tudjuk, mert az izraeliek kb mindenre lottek, ami mozgott. Az is lehet, hogy az osszevisszasagban egyszeruen elutotte szegenyt egy kocsi, azert voltak a tagjai termeszetellenesen kifacsarodva. A lefejezes kozonseges propaganda, leanyneven hazugsag. Tenyleg lekopte 1, azaz egy ficko. Tehat ennyi igaz a sztoribol.
Novicsok-5
2023. október 31. 12:08
Hasra fekve, félmeztelenül. Nem lehetett számára idegen pozitúra.
survivor
2023. október 31. 11:40
Gyönyörű nő volt. Nem lehetett Brünhilda. RIP !
ghelmddfd
2023. október 31. 10:24
Hamas Fighters' ! ----------------- Jah, az ősmagyar fájogdár. Jah, így nem az ősmagyar öreszor. A Fehde, fight a fáj hangtól ered, indogermán pei, germán fei-fai, ettől a fájand is és a fájogda. Dehát ott van, hogy fáj, fájog... He?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!