„Népességrobbanás”: hétezer migráns érkezett Lampedusa szigetére kevesebb mint 24 óra alatt

2023. szeptember 14. 10:37

Kevesebb mint 24 óra alatt több migráns érkezett az apró szigetre, mint a sziget teljes lakossága.

2023. szeptember 14. 10:37
migráns

Riasztó hírek érkeztek Lampedusa szigetéről: kevesebb mint 24 óra alatt 6800 migráns csónakázott európai területre – írta meg az Euronews.

A portál kifejti, a Tunéziából indult rozoga csónak-flotta szerdán elárasztotta az apró dél-olasz szigetet, megterhelve a parti őrséget – mivel azok nem győzik feltartóztatni őket – valamint keményen próbára téve Giorgia Meloni miniszterelnök ígéretét arra, hogy megállítja az illegális migrációt.

Már az Euronews is arról ír, hogy a migránsok a kontinens északi országai felé tartanak, hogy munkát szerezzenek, vagy legalábbis a rokonaikat megtalálják.

Kevesebb mint 24 óra alatt közel hétezer migráns érkezett Lampedusára, ami ezerrel több, mint a sziget teljes népessége.

Nyitókép: alessandro serrano / AFP

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 17. 13:47
Emléketek nem marad! 2100-re a muszlim többség eldózeroltatja a temetőitek is.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 17. 13:46
2100-re kihaltok. Kellenek akik teleszülik a Kárpát medencét. A nyomorékok, lusták kihalnak.
gyurcsi
2023. szeptember 14. 13:53
Ugyan már,népességrobbanás! Hát semminek nem tudnak ezek örülni? Egyébként meg minden tervszerűen megy(majdnem,mert ez így nagyon kevés ember-anyag! Nem erről volt szó,sokkal többről,csak hát ezeknek a szerencsétleneknek azokon az ócska csónakokon kell lavírozniuk! Nem képesek valami komolyabb hajót küldeni értük! Ez felháborító!)
lemez
2023. szeptember 14. 12:59
Az usa és az unio kózös projektje.Hordják a honfoglaló gyilkosainkat.Itt az olaszok a hibásak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!