Kizárták Návai Anikót a Golden Globe-díj szavazói közül

2023. szeptember 25. 13:32

A magyar újságíró viselkedésére érkeztek panaszok.

2023. szeptember 25. 13:32

Elbocsátotta Návai Anikót a Golden Globe mögött álló cég – számol be a Hollywood Reporter. A Dick Clark Productions szervezet etikai kódexének megsértése miatt rúgták ki Návait.

A Reporter értesülései szerint a magyar újságíró viselkedésére érkezett panaszok kivizsgálása után bocsátották el két másik két kollégájával együtt. A lap megjegyzi, júniusban addigi formájában megszűnt a Golden Globe-díjakat is odaítélő Hollywood Foreign Press Association (HFPA). A szervezetet nyáron vásárolta meg az Eldridge Industries és a Dick Clark Productions.

A cég döntése azzal is jár, hogy a jövőben Návaiék nem is szavazhatnak a Golden Globe-díjra, vasárnap estére mindhárom újságíró adatlapja eltűnt a Golden Globe honlapjáról.

Nyitókép: Instagram

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sandokan74
2023. szeptember 25. 18:46
Megkérdezték: Ti meg mi a kurva anyátokat akartok itt, mi? Ti is idejártok szórakozni? Minden napra jut belőletek? Basszátok meg! De most megszívtátok, hű de kurvára megszívtátok, basszátok meg!
Tapeino
2023. szeptember 25. 18:03
Baszki, felismerte a vírusírtóm!
nyúlgerinc
2023. szeptember 25. 17:35
Antiszemiták. :-))))))))))) (Nálunk sem ártana ez a bátorság a még nem kevés fontos pozícióban ügyködő zsiráfot illetően elkezdeni ezt a módszert.)
Nemkellnév
2023. szeptember 25. 17:22
Ecce homo! Ma itt tartunk, emberek! Egy semmirekellő vén nyanya téma tud lenni a napi hírekben, aki arról ismert, mint ma egy valóvilágfi: meg lehet jól b.szni. Gratulálni kell, lehet, szabad, érdemes?! Ez a jövő értéke?! Ma nem pont ezt csinálja mindenki, akinek nemi vágya van? Ami ösztönös? Amihez nem kell semennyi ész sem!? A csinált ember itt tart: sorban áll mosolyogva a karóba húzásért. Miért védenéd meg őt önmagától, Te, Értelmes Ember?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!