Az ukránok azt állítják: kritikus az állapota Kadirovnak

2023. szeptember 15. 19:54

Ukrán források szerint kómában lehet a csecsen hadvezér.

2023. szeptember 15. 19:54
null

Ukrán források szerint Ramzan Kadirov csecsen hadúrnak annyira megromlott az egészsége, hogy kritikus állapotba került, és kómába esett. Az ukrán hírszerzés vezetője, Andrej Juszov szerint nem sérülésről, balesetről van szó. 

Régóta betegséggel küzd, ez rosszabbodott”

 – jelentette ki, állítása szerint ezt „egészségügyi források” is megerősítik. További részletek egyelőre nem ismertek, mindenesetre az elmúlt időszakban több hírforrás is cikkezett arról, hogy Kadirov arca meglehetősen felpüffedt az utóbbi időben.

Nyitókép: Kirill Kudryavtsev / AFP

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dpisti
2023. szeptember 16. 00:13
Egy kicsit jobb lesz a világ, ha felfordul.
F1950
2023. szeptember 15. 23:45
Ismét beindult a távdiagnózis csak most ukrán. Putyint már ötször eltemették. Amikor erősen kapaszkodott az asztalba, akkor parkinzonos volt, később rákos, még később leukémiás. Mindezek után tíz lépcsőt gurult le a Kremlben, ahol vérbefagyva találtak rá az őrök. Jellemzően a brit hírszerzés volt a hiteles forrás. A másik kontinensen is van ám egy prominens politikus, aki láthatatlan emberekkel pacsizik, bukdácsol a lépcsőkön, hirtelen kivonul a rendezvényekről és érthetetlen szavakat mormol. Kedves brit híszerzés: hol marad a távdiagnózis?
mimoza-2
2023. szeptember 15. 23:19
Csak egy kérdésem van. Honnan veszik ezt a sok marhaságot? Nem tudnak olvasni? Vagy direkt csináljak? Nézzük csak, mit is ír maga KADYROV a blogjaban "KADYROV_95 | Рамзан Кадыров KADYROV_95 | Рамзан Кадыров 13 сен в 20:56 Всегда приятно насладиться вкусной едой в компании близких соратников. Я с радостью принял приглашение дорогого БРАТА, Председателя Парламента ЧР Магомеда Даудова, и вместе с представителями нашей команды побывал у него в гостях. Как и всегда, в семье Даудовых нас встретили очень тепло и радушно." https://vk.com/video-219206093_456239539 ⠀
lájkbajnok
2023. szeptember 15. 22:38
Halálra maszturbálta magát a bunkerben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!