Vereséget szenvedett a Zalaegerszeg Eszéken

2023. július 27. 22:13

A mérkőzés visszavágójára egy hét múlva fog sor kerülni.

2023. július 27. 22:13
A holnapi Eszék elleni Európa konferencia-liga selejtezőt megelőzően vezetőedzőnk Boér Gábor válaszolt az újságírók kérdéseire az új Opus Arena sajtótermében.

A Zalaegerszeg 1-0-ra kikapott a horvát NK Osijek otthonában a labdarúgó Konferencia-liga-selejtező második fordulójának első mérkőzésén, csütörtökön.

A párharc visszavágóját egy hét múlva rendezik,

a továbbjutóra a román CFR Cluj vagy a török Adana Demirspor vár majd

a harmadik számú európai kupasorozat selejtezőjének következő körében. Csütörtökön 1-1-es döntetlennel ért véget a kolozsvári első meccs.

(MTI)

Nyitóképen a ZTE FC Zalaegerszeg vezetőedzője, Boér Gábor nyilatkozik. Fotó: Facebook

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2023. július 28. 07:39
A kapust el kell zavarni. Olyan nincs még a megye II-ben sem, hogy több mint 20 métert szálla a labda a hosszú sarok felé és az ötösön belülről gólt fejeljenek. A kaus meg közben nézi a cseh kettőt.
ogreg75-2
2023. július 28. 07:37
Magyar közpénzből támogatott horvát csapat (még a stadion építésben is állami pénz volt), nulla magyarral a csapatban, sőt az egész városban ezer magyar él! Akkor miért is kell Horvátországot támogatnunk??? Nem létezik, hogy ez bármelyik fidesz hívőnek tetszene!!
NDAP1945
2023. július 27. 23:10
Még több stadiont!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!