Több politikus meghalt egy kolumbiai repülőgép-szerencsétlenségben

2023. július 20. 07:19

A tragédia oka egyelőre ismeretlen.

2023. július 20. 07:19

Életét vesztette öt politikus és a pilóta egy kolumbiai kisrepülőgép szerencsétlenségében szerdán reggel – közölték a helyi hatóságok. A Cessna az ország központi részén található Villavicencio városában szállt fel a reggeli órákban. A polgári légiközlekedési hatóság közölte, hogy a kisgéppel 18 perccel a felszállást követően vesztették el a kapcsolatot.

A repülő a fővárostól, Bogotától mintegy 20 kilométerre északra található Guaymaralba tartott. 

A baleset eddig ismeretlen okból következett be San Luis de Gaceno közelében, hozzávetőleg 180 kilométerre keletre Bogotától.

Álvaro Uribe volt kolumbiai elnök konzervatív Demokratikus Centrum pártja a Twitteren fejezte ki részvétét a halálesetekkel összefüggésben. Úgy tudni, 

a halottak között volt a párt egyik kormányzójelöltje, 

egy parlamenti képviselője és egy volt szenátora is.

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arisztokrata
2023. július 20. 07:59
Lumumba sem az első volt, a teljes lengyel kormány sem a második (2010-ban) és ez sem az utolsó. Tipikusan cicás kivégzési mód, amit majd rákennek valaki vagy valami másra. Sursum corda! Ez is világosan mutatja Krisztus igazságát (János 8).
palicsi-2
2023. július 20. 07:57
Valami elírás lehet a cikkben! 1. 20 km-re nem mentek volna repülővel! 2. Ha 180 km-re volt amikor lezuhant az azt jelenti, hogy precenként 10km tett meg (mert 18 perc után szakadt meg a kapcsolat), vagyis átlag 600km/h sebességgel repült. Nem vagyok szakértő, de egy Cesnától ez soknak tűnik! Sugárhajtóműves utasszállítók mennek 600-800 km/h sebességgel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!