A Netflix megint kiverte a biztosítékot

2023. június 26. 13:39

Ezúttal azon háborodtak fel a nézők, hogy a Netflix visszateszi a kínálatába a Titanic című filmet.

2023. június 26. 13:39
null

A Netflix néhány nappal a Titan katasztrófája után úgy döntött, visszateszi kínálatába a Titanic című filmet. Az új döntés miatt sokan felháborodtak a közösségi médiában. A Netflix érzéketlenül viszonyul a tragédiához – írta meg a Business Today.

A lap szerint erre a döntésre azért kerülhetett sor, mert a film biztos befutó a Netflix számára, hiszen egy népszerű filmről van szó, amely biztosan vonzza a nézőket.

A Netflix nem kommentálta a felháborodást, de valószínű, hogy a vállalat tisztában van a kritikával.

A cég dönthet úgy, hogy eltávolítja a Titanicot a kínálatából, vagy elhalasztja a visszatérését.

***

***

Nyitókép: Pixabay

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lobello
2023. július 02. 11:32
Fő a hatásos cím
omega
2023. június 26. 16:21
Szerintem le kellene csapolni a tengereket, hogy többé ne fordulhasson elő, hogy idióták 3000 méterrel mélyebbre akarjanak merülni, mint amennyit a kabinjuk kibír. És a lecsapolásról a Netflix forgathatna egy filmet.
Upuaut
2023. június 26. 14:51
"A Netflix néhány nappal a Titan katasztrófája után úgy döntött, visszateszi kínálatába a Titanic című filmet" Hát az üzleti szellem megvan, de a jó erős gyomor is. Azaz, EQ szint nulla.
Vakfolt
2023. június 26. 14:28
"A Netflix megint kiverte a biztosítékot" Ha rövidzáras, húzd ki az aljzatból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!