Stoltenberg megkongatta a vészharangot: A NATO fegyverkészletei kimerültek!

2023. június 19. 18:36

A NATO-főtitkár szerint a készleteket nemcsak Németországban, hanem számos NATO-országban is újból fel kell tölteni.

2023. június 19. 18:36
null

A NATO fegyver- és lőszerraktárai kiürültek, így azokat a lehető leghamarabb újra kell tölteni – jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár hétfőn Berlinben, a Német Ipar Napja gazdasági konferencián a TASZSZ szerint.

„Erősebb hadiiparra van szükségünk, amelynek képviselői ma itt összegyűltek. Fegyver- és lőszerkészleteink kiürültek, és nemcsak Németországban, hanem számos NATO-országban is fel kell tölteni őket” – fogalmazott.

A NATO főtitkára arról is beszámolt, hogy a múlt heti védelmi miniszteri találkozón megvitatták, hogyan lehet jelentősen növelni a katonai termelést.

***

Nyitókép: MTI/AP/Olivier Matthys

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feszojidnal
2023. június 21. 18:11
A hülye még el is mondja.
Krupp Skya
2023. június 20. 15:57
Elvetted az Ujhelyi kenyerét Inkább pengesd a nyenyerét,
Valandil
2023. június 20. 13:34
Érdekes, hogy a nem fősodratú média tavaly tavasszal megírta, hogy az orosz ipari termeléssel nem tud a Nyugat versenyezni (a kínait meg még tízzel kell szorozni), de mindenki a gdp-n lovagolt...
Zolotarjov
2023. június 20. 09:45
Ezt mondom fél éve, hülye lipcsik..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!