Andreas Babler csak most lett az SPÖ elnöke, de máris legalizálná a kannabiszt

2023. június 07. 10:58

Az SPÖ új vezetője a ZiB2-nek adott kedd esti interjújában beszélt erről.

2023. június 07. 10:58
null

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy június 5-e valószínűleg be fog kerülni az osztrák politikai történelembe, ugyanis mégiscsak Andreas Babler lett az SPÖ új vezetője. Az új pártelnök nem habozott, és szinte azonnal állást foglalt egy jelentős kérdésben – írta meg a Kurier.

Az SPÖ új vezetője, Andreas Babler a ZiB2-nek adott kedd esti interjújában bejelentésével azonnal felhívta magára a figyelmet.

Kiderült ugyanis, hogy legalizálni akarja a kannabiszt.

Ezt követően felszólította az Osztrák Néppártot (ÖVP), hogy közeledjen a szociáldemokratákhoz, és „tegyék magukat újra koalícióképessé”.

Ez persze még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a párton belül mindenki osztja ezt a nézetet. „Mindent meg fogunk beszélni” – mondta ezzel kapcsolatban Babler.

***

 

Nyitókép: HELMUT GRAF / APA-PICTUREDESK / APA-PICTUREDESK VIA AFP

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2023. június 07. 14:24
ne aprózd el, bubu! kezdd mindjárt a kokainnal vagy a flakkával, krokogyillal .. :-DD
Lobodi
2023. június 07. 14:24
A libsik célja, hogy mindenhol ez legyen: https://youtu.be/rx5HGcDmgns Jogállami mennyország.
dezilluzionista
2023. június 07. 13:29
Természetes.
Burdisgarage
2023. június 07. 13:03
Ezzel nem is lenne baj, nem túl szigorú amúgy sem, viszont ez csak a gumocsont és sok szavazót bevonz. A gond a többi. Olyan, mint a mákostészta a Magyar csatlakozásnál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!