Bréking: holnap vagy holnapután megindulhat a nagy ukrán offenzíva

2023. május 27. 10:46

Ezt Olekszij Danilo, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára közölte a BCC-vel.

2023. május 27. 10:46
null

Ukrajna készen áll arra, hogy megindítsa régóta várt ellentámadását az orosz erők ellen – mondta az ország egyik legmagasabb rangú biztonsági tisztviselője a BBC-nek.

Olekszij Danilov nem nevezett meg dátumot, de azt mondta, hogy a Vlagyimir Putyin megszálló erőitől való területvisszafoglalásra irányuló támadás

Figyelmeztetett, hogy az ukrán kormánynak nincs joga hibázni a döntésben, mert ez egy történelmi lehetőség, amelyet nem veszíthetnek el.

Az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkáraként Danilov Volodimir Zelenszkij elnök de facto háborús kabinetjének középpontjában áll. A BBC-nek adott interjúját Zelenszkij elnök telefonüzenete szakította félbe, amelyben találkozóra hívta őt, hogy megvitassák az ellentámadást.

***

Nyitókép: AFP/Anadolu Agency

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
petike21
2023. május 28. 19:38
Én hülye meg azt hittem Bahmutban már véget ért.
Bájron
2023. május 28. 07:55
Tiszta fasiszta! Tökébe karikát, felrántani a mocskos patkányt!!!!!!!!
pandalala
2023. május 27. 22:56
Hánykor?
Igazszó
2023. május 27. 19:06
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan, mint a zsidó, meg a hohol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!