A horvát konzervatívok szerint szándékosan nevez ki az USA olyan nagykövetet Zágrábba, aki közismerten abortuszpárti

2023. május 08. 12:07

Washingtont nyilvánvalóan zavarja, hogy Horvátországban erős az életpárti mozgalom – mondta Stjepo Bartulica.

2023. május 08. 12:07
null

Stjepo Bartulica konzervatív horvát parlamenti képviselő a www.narod.hr című hírportálnak adott nyilatkozatában kifejtette, hogy szerinte Washington nem véletlenül nevez ki olyan nagykövetet Zágrábba, aki

közismerten abortuszpárti, és támogatja, hogy a fiatalok megváltoztassák biológiai nemüket.

Bartulicát nem lepte meg Biden elnök választása, hiszen az elnök a legszélsőségesebb demokrata párti körök szolgálatában áll. A venezuelai származású Natalie Rayes nézeteiről Bartulica szerint az emberi jogokat illetően sokat elárul, hogy a Planned Parenthood elnevezésű „abortuszgyár” első számú vezetője volt, és a kaliforniai baloldal aktivistája.

Washingtont nyilvánvalóan zavarja, hogy Horvátországban erős az életpárti mozgalom.

Ugyanakkor ez a lépése Horvátországban lendületet adhat az életért küzdőknek, mert azt jelzi, hogy van visszhangja a világban a tevékenységüknek, és felfigyelnek rá, hogy mi történik Európának ebben a részében.

Bartulica minden jót kívánt a reménybeli nagykövetnek, de jelezte, hogy az életpárti mozgalom követői Horvátországban továbbra is elkötelezettek maradnak „a legalapvetőbb emberi jogok mellett”, és ezeknek értelmezésében nem értenek egyet az agresszív baloldallal.

***

***

Nyitókép: Rakó Alex

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. május 10. 08:15
Élik csak ilyenjeik vannak. De mivel indít? Bár legális, de így is túl kevés az abortusz? Vajon minden születendő kisbaba anyját megfelelően tájékoztatták, hogy akár meg is gyilkoltathatja a gyerekét? Netán az a baj, szűkében után élve kell kiadni a gyereket?
Kristály
2023. május 08. 16:13
Egy parazitát küldenek ami fel falja és kivégzi az áldozatot, nem is veszi észre. Szégyen .
MayorAnna 03
2023. május 08. 15:52
"A horvát konzervatívok szerint szándékosan nevez ki az USA olyan nagykövetet Zágrábba, aki közismerten abortuszpárti" Vajon Magyarországra miért küldtek egy buzi zsidót nagykövetnek?
Hohokam
2023. május 08. 15:12
Állítólag (Ion Pacepa szerint) korábban Romániába küldtek néger követet (Rudolph Aggrey) kifejezetten Ceausescu bosszantására.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!