Tele volt a keze, így lábbal kapta el a tolvajt a pizzafutár (VIDEÓ)

2023. április 19. 08:40

A tolvajnak esélye sem maradt a menekülésre.

2023. április 19. 08:40
null

Megfuttatta a rendőröket egy 17 éves autótolvaj Philadelphiában, de arra nem számított, hogy ilyen akadályba ütközik – adta hírül az NBC

Pizzafutár segített be a rendőröknek

Épp egy pizzát kézbesített a philadelphiai futár, amikor észrevette, hogy üldöznek valakit a rendőrök, aki éppen felé fut.

A futár nem habozott: kezében a pizzával a menekülő férfi elé ugrott és elgáncsolta. A menekülő tolvaj akkorát esett, hogy utána esélye sem volt elfutni a rendőrök elől.

Noha a futárt hősnek tekintik, a rendőrség azért arra kérte, hogy legközelebb inkább ne avatkozzon bele a rendőrségi akcióba, hiszen jelentős veszélynek tette ki magát.

Mutatjuk az esetről készült felvételt:

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barnabás.N
2023. április 19. 12:01
Úgy emlékszem egy esetben ezért M.o.-on beperelte az üldözött az őt "leterítő" embert, és a bíróság igazat adott neki. Merthogy sérülést okozott neki, és nem rendőr, erre nem volt joga. Kíváncsi vagyuk Amerikában ez működne-e? Csak úgy a jog vs. erkölcs margójára...
Lotti
2023. április 19. 10:53
Nekünk is volt ilyen "futárunk". László Petra operatőr 2015-ben a déli határon. Meg is hurcolták rendesen....
nick89
2023. április 19. 10:04
@Igazszó Egy kérdés CSAK HÜLYE BIRKÁKNAK: Ki volt Győri Gábor kollégiumi szobatársa, amikor a Soros alapítvány támogatottja volt?
mijjamano
2023. április 19. 09:45
Volt egy MAGYAR riporternő, akit ilyesmiért meghurcoltak! Szégyen és gyalázat azokra, akik nem segítették, pedig számított rájuk! Igen, pénzbenfürdő MTVA, nektek kellett volna igaztalan elbocsátása után azonnal állást kínálni neki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!