Átgurult a kislány kosárlabdája, a szomszéd tüzet nyitott a 6 éves gyermekre

2023. április 21. 11:36

Dühbe gurult a férfi, puskát ragadott.

2023. április 21. 11:36
null

Az amerikai Észak-Karolinában élő 6 éves Kinsley White kedden barátaival kosarazott, amikor a labda véletlenül a 24 éves szomszéd, Robert Louis Singletary telkén landolt. A férfi annyira dühbe gurult, hogy azonnal fegyvert ragadott és tüzet nyitott a kislányra, valamint szüleire, Ashley Hilderbrandra és William White-ra is – írja a New York Post.

Az édesapa súlyos sérüléseket szenvedett, miközben minden erejével igyekezett megvédeni lányát, úgy, hogy eltereli a támadó figyelmét, ekkor azonban Robert hátba lőtte őt, miközben azt kiabálta, mindenkit megöl. A gyerek arcát golyódarabok találták el, ezért össze kellett varrni, de nagyobb baja nem esett.

Az agresszív férfi állítólag addig lőtt, amíg el nem fogytak a golyók, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrség hajtóvadászatot indított ellene, de végül önként adta fel magát egy floridai rendőrőrsön.

Információk szerint már korábban is meggyűlt a baja a törvénnyel, ugyanis az elmúlt két évben kétszer is letartóztatták ugyancsak fegyveres támadások miatt, de előfordult olyan is, hogy barátnőjét tarkón verte egy kalapáccsal. Mostani tette miatt hamarosan bíróság elé áll majd.

Nyitóképen: A lövöldöző, Robert Louis Singletary. Forrás: Twitter.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZ/X
2023. április 26. 12:41
Ilyen előélettel (utóbbi két év) hogyhogy szabadlábon volt a nigge...?
kishegyi
2023. április 22. 07:32
Minden abból indul ki, hogy nincs "Three strikes and you are out" törvény. Bár én az ilyeneknél elegendőnek találom a "one strike"-ot is...
5m007h 0p3ra70r
2023. április 22. 04:35
Amit az usában el kell viselni, attól nem csoda, hogy páran így kiborulnak.
Reszelő Aladár
2023. április 22. 00:44
Florida? Ott bünti jár ezért. A hülyéje ha Kaliforniában csinálja, akkor talán még egy tárnyi töltényt is kap hazafele úton, miközben az ügyész cinkosan a fülébe súgja, hogy legközelebb célozzon pontosabban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!