Szivárványszínű „reverendába” öltözött aktivisták provokáltak Varsóban egy szentmisén (FOTÓ)

2023. március 09. 17:00

Magukat az „egyház áldozatának” tartják.

2023. március 09. 17:00
null

Varsóban LMBTQ-aktivisták provokáltak a Szent Kereszt templomban – számolt be a Védett Társadalom Alapítvány Facebook-oldalán.

Az Alapítvány által megosztott fotón is látszik, hogy két ember szivárványt és transzzászlót ábrázoló „reverendába” öltözve fekszik a földön egy szentmise alatt.

Akciójuk célja az volt, hogy

Az „egyház áldozatainak” tartják magukat

Amikor elhagyták a templomot, kijelentették, hogy „az egyház áldozatai”, mert az a lengyel kormánnyal együtt közösségüket a lengyel hagyományokra és családokra nézve fenyegetésként, illetve terroristaként ábrázolja – idézte az aktivistákat Védett Társadalom Alapítvány.

Az egyik aktivista Franek Broda, Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök unokaöccse volt – tették hozzá.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Védett Társadalom Alapítvány Facebook-oldala

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2023. március 10. 11:04
Undorító struktúrák!
mondeos
2023. március 10. 11:00
Az sohasem derül ki, hogy pontosan mit is szeretnének. Csak a provokálás meg a handabanda megy, hogy melyik bír nagyobb baromságot kitalálni. És mint egy falat kenyér, úgy hiányzik nekik, hogy valakinél elszakadjon a cérna. Valahogy mindig a keresztény egyházat találják meg ezek a szerencsétlenek.Ennek pedig csak az lehet az oka, hogy a mecsetekben meg a zsinagógákban tárt karokkal (Open arms!!!) várják és befogadják az efféle bohócokat.
mokány
2023. március 10. 10:36
Egyházi Törvénykönyv : " Ha egy templomot megszentségtelenítenek ( gyilkosság , nemi aktus , stb. ) , : Újra kell szentelni .
ebalint
2023. március 10. 07:52
Jobb helyeken már egy sem élne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!