Hivatalos bejelentés: ekkor látogat Orbán Viktor Ukrajnába

2023. február 10. 13:57

A miniszterelnök sajtófőnöke bejelentette: az ukrán elnök meghívta Orbán Viktort, valamint elmondta azt is, hogy mikor utazik a kormányfő Kijevbe.

2023. február 10. 13:57
null

A Mandiner kérdésére válaszolva Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke megerősítette: „a hír igaz, az ukrán elnök meghívta Orbán Viktort”. Kifejtette azt is, hogy mikor fog Orbán Kijevbe utazni:

– írta levelében Havasi. 

Mint ismeretes, Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij az uniós állam- és kormányfők csúcstalálkozóján tárgyaltak egymással, vélhetően ekkor hívta meg az ukrán elnök a magyar miniszterelnököt háború sújtotta országába.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

***

Összesen 279 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lyon
2023. február 11. 15:28
Felesleges időpocsékolás lenne ukrániába mennie, nem is beszélve az utazás értelmetlenségről. Amit a tudtukra kellett hozni, azt már a tudomásukra hoztuk. A miniszterelnökünket kímélni kell inkább ezektől az érvénytelen dolgoktól mégpedig nagyon.
Nettyfusetty
2023. február 11. 13:09
Csapda! Kiterveltek az EU.s bagazzsal kicsaljak, és elfogják vagy el teszik láb alól.. 100% Mi másért hívta volna meg. Vagy merénylet áldozata lesz rakenik az Oroszokra... S máris megvan a világháború amit akarnak, es rakenik a Magyarokra hogy miattuk van és máris eljutottunk oda ahhoz amit már régóta akarnak. Kiirtani a Magyarságot! Olaszkent így látom!!!!
Palatin
2023. február 10. 20:19
Hogy Orbán nem tapsolt, az bizonyítja, hogy ö egy öszinte ember, akinek tartása van, akiben meg lehet bízni, aki azt mutatja kifelé is, ami abelsö meggyözödése. Egy politikus eseteben ez egy végtelenül értékes tulajdonság. Olyannyira, hogy az ilyen magatartást még az ellenfelek is respektálják, hiszen igy pontosan tudhatják, hogy mire számíthatnak. Bizalmat szerezni és megtartani csak az ilyen jellemmel lehet. Az unió is, hiába halmozza a konfliktusokat Orbánnal, tudja, hogy egy konzekvens, álló- és ütöképes emberrel áll szemben, tudja, hogy mire számíthat. És azt is tudja az unió, hogy Orbánban jobban meg lehet bizni, mint egy hajbókoló, gyáva szélkakasban. Ez a kiállás Orbánnak mindenképpen az elönyére szolgál, legalábbis hosszútávon. Ez a magatartás ma nagyon fontos lenne európaszerte. De ma tele vagyunk hajbókoló cserebogár-lárvákkal az unió legfontosabb posztjain is. A Gyurcsány-féle hamis akarnokok, és gyáva szélmadarak meghóditották az unió fontos pozicióit. Ez a hanyatlás garanciája.
Pitypangocska
2023. február 10. 20:16
Úgy gondolom, hogy Orbán Viktor megválogathatja, hogy kinek a meghívását fogadja el. Zelenszkij nem tartozik azon kevesek közé...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!