Újabb videó a lövészárokból: a hősiesen védekező ukránok lelőnek egy orosz katonát (18+)

2023. február 21. 09:12

Csak erős idegzetűeknek.

2023. február 21. 09:12
null

Tegnap beszámoltunk az első világháborút idéző lövészárokharcról. A videón az látható, hogy két ukrán katona ellenséges tűz alatt egy lövészárokban reked, innen próbálják meg visszaverni az orosz támadókat.

Most leközöljük a harmadik részt, amely azonban már 18+-os, mivel a felvétel egy pontján tisztán kivehető, ahogy az egyik ukrán lelő egy orosz katonát. 

Arról, hogy végül az ukránoknak sikerült túlélniük a támadást, nincs információ.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SuperbGrass
2023. február 22. 09:41
Kár volt beleereszteni a második sorozatot, én hagytam volna a mocskos orkot szenvedni még egy pár órát! :)
krampus
2023. február 22. 09:32
Oroszul beszel az orosz ellen harcolo.Remek. Kb ez a haboru olyan, mint ha a magyarorszagi katona harcolna a szekely ellen. A zsido meg kavezik kozben Kijevben, fogadja a csicskas koveteket, akik ott csusznak-masznak a laba elott, a nepen kivul mindenki jol jar! Amig Ukrajnanak nem ez az internaci zsido kormanya volt, addig az orosz es ukran hazasodott, az ukranok Oroszorszagban dolgoztak, mert 90 ota az orszag egy bunozotelep volt. Szomoru ez az egesz. Dolgoztam ott naluk, semmi gond nem volt koztuk. Az amerikat uralo valodi hatalom jol megkeverte a szart, az europai kommunizmus letrehozasahoz elobb nyomorba kell donteni Europat, hogy az elnyomorodott nepek akarjak Schwab kommunizmusat! Ez a haboru csupan az indok a szankciokra, ami reven ezt elerik. Schwab buszken mondja a youtubeon, hogy Putyin is nala tanult. Szinjatek az egesz haboru. Ha komolyan gondolna, akkor mint az amcsik mar az elso hajnalban szetlotte volna az osszes katonai letesitmenyt, hisz ugy ismerik Ukrajnat, mint mas a tenyeret. E helyett megy a bohockodas a terveknek megfeleloen. Jovore mit fog a NATO adni, ha mar most kifogytak a fegyverbol? Az orosz annyit gyart le amennyit csak akar, van hozza mindenuk, naluk nem penz kerdese a dolog. Nyomjak a sok 10-20-50milliard eurot a semmibol, erteke nincs mar a penznek. Jovore mennyit fognak nyomtatni? 200-300milliardot? Mindet es meg tobbet is!
Lauder Stenonis..
2023. február 21. 21:30
Minek ment oda...
Igazszó
2023. február 21. 18:15
Szar zsidó propaganda, buzi cuckoldkonzi mandineres tálalásban. Hazug is szánalmas is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!