„A gyorsaság a lényeg” – Zelenszkij újabb katonai támogatást vár szövetségeseitől (VIDEÓ)

2023. február 15. 08:33

Az orosz erők hevesen bombázzák a keleti frontvonalat.

2023. február 15. 08:33

„A gyorsaság a lényeg” – jelentette ki Volodimir Zelenszkij a szövetségeseinek küldött üzenetében, melyben újabb katonai támogatást is kért országa számára. Azért is sürgeti az ukrán elnök támogatóit, mert az orosz erők hevesen bombázzák a keleti frontvonalat – számolt be a SkyNews.

A lap hozzátette, hogy az orosz tüzérségi támadás Bahmutra összpontosul, hiszen ez a Donyeck tartományban lévő város Vlagyim Putyin egyik fő célpontja. Mint ismert, Bahmut elfoglalása ugródeszkát jelentene Oroszország számára a két nagyobb donyecki város – Kramatorszk és Szlovjanszk – felé való előrenyomuláshoz, és

lendületet adna Moszkvának a hónapok óta tartó harctéri kudarcok után.

Az ukrán elnök úgy véli, hogy „Oroszország sietetti őket”. Azelőtt akar nagyobb támadásokat végrehajtani, mielőtt „Ukrajna és szövetségesei erőt gyűjtenének”.

„A gyorsaság megmenti az emberek életét”

„Ezért is a gyorsaság a lényeg” – hangsúlyozta kedd esti beszédében Zelenszkij.

az utánpótlás szállításában, és a kiképzésben egyaránt. A gyorsaság megmenti az emberek életét, a gyorsaság visszahozza a biztonságot. Ezért köszönetet mondok minden partnerünknek, aki felismerte, hogy a gyorsaság mennyire fontos” – zárta videóüzenetét az ukrán vezető.

Az említett felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: MTI / AP / Ukrán elnöki sajtóhivatal

***

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2023. február 15. 11:18
Gyermekkoromban volt egy mesefilmünk: Az együgyű nyúl. Ez a nyuszi, amikor jött a baj, futkosott össze-vissza az állatokhoz, hogy segítsenek rajta. De végül magára maradt. A mese tanulsága ez volt: "Mint őkelme mind így, ki ahelyett, hogy segítene saját magán, lóg a többiek nyakán." Ez jut eszembe mindig Zelenszkij követelődzései kapcsán.
Józsi6
2023. február 15. 10:41
A gyorsaság: március-április néhány tank, de a legtöbb 2024-ben. A Nato gyorsaság hullákat teremt.
balbako_
2023. február 15. 10:37
Naponta elmondjátok és a külföldi média el is mondja, hogy győztetek! Putyin szarrá verve bőg otthon, akkor minek ez nagy sietség?
Madasa Hatter
2023. február 15. 10:28
Akkor az amerikai faszfej tábornok hazudozik az Oroszok vereségéről? Mer' tegnap azt röfögte hogy az oroszok elvesztették a háborút. Mire akkor ez a nagy visongás hogy fegyver kell meg repülőgép meg gyorsaság??? Az oroszok szépen lassan karóba húzzák Zselét meg a haverjait és addig fogják szétbaszni ukrajnát amíg maguk az ukránok fogják kötél végen rángatni Zselét a kijevi utcákon. A NATO meg kussol az EU meg szépen szétesik, ahogy kell is nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!