Óriási az érdeklődés a Katargate-vita iránt az Európai Parlamentben – ja, nem

2023. január 18. 14:46

Videó az Európai Parlamentben zajló, a saját berkeiket is érintő Katargate-botrány vitájáról.

2023. január 18. 14:46
null

Az Európai Parlament Katargate-vitájáról szóló videót Alberto Alemanno, az európai jog olasz professzora osztotta meg a Twitteren. Alemanno egyébként a Sorosék által finanszírozott olasz kispárt képviselőjelöltje is volt. Üzenetében most az Európai Parlament elnökét kérdezte föl: szerinte a rekordalacsony részvétel mindent elmond, és megmutatja, hogy nem sikerül megoldani azokat a problémákat, amik magához a Katargate-botrányhoz is elvezettek.

A videó:

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2023. január 19. 11:30
A többség maga ellen vizsgálódjon, na,neeeeee, bezzeg ha másra kell köpködni megtelik a terem.......
Pitypangocska
2023. január 19. 11:08
Érintettség okán távol maradtak.
buvu
2023. január 19. 10:36
A válasz viszonylag egyszerű, nincs ma olyan képviselő a házban, aki nem lenne érintett ilyen - olyan befolyásolással. Azaz csak az bukik le, akit nagyon le akarnak buktatni, vagy aki nem megfelelően és nem megfelelő érdekcsoportot képviselt.
csulak
2023. január 18. 18:07
mindent eltussolnak, es a vegen egy par embert tessek -lassek megbuntetnek, de tovabbra is ott fognak dolgozni az EP berkeiben zsiros fizetesekert ! Ez az EU egy mocskos, es velejeig rothadt diktatura !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!