Homoszexuális tinirománcot mutatott be a Disney, jól meg is bukott a film (videó)

2022. december 08. 16:29

Folytatódik a Disney „nem is annyira titkos meleg-kampánya”.

2022. december 08. 16:29
null

A Disney ismét LMBTQ tini románcot mutatott be egy új animációs filmben – írta meg a CBN News. A Disney következő, Furcsa világ című animációs mozifilmje az 1923-ban Walt Disney által alapított cég számára az első ilyen film lesz. A filmben egy meleg tinédzserromantika lesz látható. 

A Walt Disney Animation Studios által készített kalandfilm egy legendás felfedezőcsaládot, a Clade-eket mutatja be, akik egy feltérképezetlen, alattomos vidéken próbálnak eligazodni egy vegyes csapattal, amelynek tagjai között van egy pajkos pacák, egy háromlábú kutya és egy rakás kiéhezett lény – olvasható a Strange World honlapján. 

A filmfesztivál közönségének bemutatott első szegmensben Ethan karaktere (akinek Jaboukie Young-White színész adta a hangját)

a Variety által akkor ismertetett jelenetben. 

Ben Shapiro konzervatív kommentátor a film bemutatója előtt figyelmezteti a szülőket, hogy a Disney folyamatosan a gyerekeket célozza meg a „nem is annyira titkos meleg-kampánnyal”.

A film közben csúfosan megbukott a mozikban, mind a bevétel, mind a kritika tekintetében.

Nyitókép: YouTube

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tanács bácsi
2022. december 10. 20:13
Hát elég Strange is, meg elég ócska is. Leginkább szánalmas.
Haram
2022. december 09. 11:12
Nem baj. Majd novák katika levetíti szájer repedseggnek meg kaleta gabinak és tímár lackónak. Elvégre annyra keresztény módon aggódik a selejtek jogaiért!
-Zsolt-
2022. december 09. 00:47
Még így is több, mint háromszor olyan jóra értékelték, mint az Elkúrtukot az IMDB-n. 🤣 🤣 🤣
tevevanegypupu
2022. december 08. 23:31
Megbukott? Érthetetlen..amennyit és amennyien foglalkoznak a szivárvánnyal, azt hinné az ember, hogy ezek a filmek sikerrel futnak a fejlettebb intellektusú lakossággal rendelkező országokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!