Több európai országot is könnyű célpontként említett meg egy népszerű orosz műsorvezető

2022. december 01. 12:14

Németországról, Nagy-Britanniáról és Franciaországról is beszélt az állami tévében Vlagyimir Szolovjev.

2022. december 01. 12:14
null

Anton Gerascsenko, az ukrán belügyminisztérium tanácsadója a Twitter-oldalán osztott meg egy részletet az orosz állami csatorna, a Rosszija 1 egyik műsorából.

Gerascsenko a videóhoz fűzött kísérőszövegében Németország, Nagy-Britannia, Franciaország, Norvégia, Svédország és Dánia figyelmét arra hívta fel, hogy Vlagyimir Szolovjev azt javasolta egy beszélgetés során, hogy

Több európai országot is „könnyű célpontként” említett meg Szolovjev

Szolovjev többek között olyan kijelentéseket tett, hogy „Németország átadta a légvédelmi rendszereit, szóval könnyen megtámadható országgá vált. De ugyanígy tett Nagy-Britannia is, így ők is könnyű célpontot jelentenek. Franciaország pedig Macronnak köszönhetően »lemeztelenedett«, tehát mi a probléma?” – tette fel a kérdést az orosz médiaszemélyiség.

Az említett műsorrészletet alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton84
2022. december 01. 15:40
Orbán vodkával és kenyérrel várná őket Záhonynál. Az orosz- magyar egy több évszázados, megbonthatatlan barátság, ami a kölcsönös bizalmon alapszik.
DrPepper
2022. december 01. 15:24
Orosz szatirikus humor. Aki olvasta Igor Pelevintől az iPhuck 10-t, érti. Aki nem, olvassa el.
ppix
2022. december 01. 14:19
Jaj, mert egy uszító faszkalap mondott valamit a diktatúra tévéjében az már hír? "népszerű", hát hogyne. Lőtéri döglött kutyát nem érdekli, kivéve a mandiner putyinbérenc szerkesztőit, meg az itteni sok fasiszta majmot.
nempolitizálok
2022. december 01. 14:14
Mindegyik ország könnyű célpont, ahol a libsik tartósabbak, hiszen azokat elég rendesen leszedálják. Gazdaságialg tönkreteszik, telenyomják ellenségként viselkedő néger és muszlim bevándorlókkal. Németország, ukrajna, Szlovákia, Csehország, Franciaország, ha kimennének onnan az amerikaiak, románia,stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!