Lengyel lap: Unalomig ismételgeti patológiásan az ukrán propaganda, hogy „nincs tárgyalás, végsőkig harcolni kell Putyinnal”

2022. december 22. 09:17

A Do Rzeczy szerzője szerint mulatságos, hogy Podoljak Kissingert „az egyszerű megoldások iránti vonzódással” vádolja.

2022. december 22. 09:17
null

„Az egyszerű megoldások híveinek nem szabad elfelejteniük a nyilvánvalót: bármilyen alku az ördöggel – egy rossz béke az ukrán területek rovására – Putyin győzelmét jelenti, és sikerrecept az autokraták számára világszerte” – így kommentálta a Do Rzeczy beszámolója szerint Mihajlo Podoljak Henry Kissinger legutóbbi írását.

A lengyel szerző szerint mulatságos, hogy Podoljak, miközben Kissingert az egyszerű megoldások iránti vonzódással vádolja, valójában

az ukrán propaganda által unalomig ismételt szélsőséges patáliákat szajkózza: nincs tárgyalás, harcolni kell a végsőkig Putyin eltiprásáért.

A cikkíró úgy véli, ez nem válasz Kissinger téziseire, hanem egy szlogen, amelyből semmi sem következik. Bár meg lehet érteni, hogy Kijev miért hirdeti ezt folyamatosan – teszi hozzá.

Nyitókép: Facebook

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lanter
2022. december 22. 23:06
Legjobb ukrán a vízfejű ukrán akivel azt csinálsz amit akarsz pár dollárért....
Lanter
2022. december 22. 23:04
Jaja, végsőkig,így így... Hogy egy sivát demilitarizált zóna legyen ukrajna új államformája,neve ami majd kb. 2123ig sugározni fog ez is egy megoldás,ja....
Hohokam
2022. december 22. 17:20
Emlékeim szerint Janukovicsot elzavarták, EZUTÁN szabadult el a pokol, krími népszavazástul, keleti-donyecki függetlenedéstül együtt, AMI UTÁN kezdték az ukránok lőni a keletieket, a nyugati érzékenyek legnagyobb közönye mellett, és végül Putyin elunta a horogkeresztes bandákat, és odacsapott. Abban, hogy Koszovóban voltak-e kalasnyikovosok (szkipetár vagy rác kézben), nem érdemes Ukrajna kapcsán ötletelni, lévén az UCK közismerten narkoterrorista szervezetként kezdte (és valszeg folytatta).
optimiska
2022. december 22. 14:19
Ezt az amcsik mondják, ezért Zelleréknek is kötelező. Az egyszerű ukrán meg azt mondja, hogy minek menjen Donbaszba meghalni? Ott oroszok laknak, akiket az ukrán kormány el akar nyomni. Ezért haljanak meg az ukránok? A politikusok mindent elkúrtak (Ukrajna lehetne svájci mintára működő mintaállam, ehelyett mindent elloptak, tönkretettek, az országot szét is lövették...) az elmebajosokért meghalni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!