Éljen a multikulti!

2022. december 15. 11:37

Mindig mondtam: minden liberális, neomarxista, LMBTQ hívőt egy lakatlan szigetre vinnék és összezárnám őket kedvenc migránsaikkal.

2022. december 15. 11:37
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Jó lenne így élni, igaz? Mindig mondtam: minden liberális, wok, neomarxista, LMBTQ hívőt egy lakatlan szigetre vinnék és összezárnám őket kedvenc migránsaikkal.

Ott aztán a drag queen idióta olvasgathatna esténként mesét Alinak, a bigott muszlimnak, a ratyi királyfiakról.

És egy évben egyszer beugranánk vetni egy pillantást rájuk, hogy hol is tart a buli.

De sajnos nincsenek lakatlan szigetek. Van viszont 8 milliárd ember. És ennek nagyobb része erre tart, hogy felszámolja az európai, a nyugati kultúrát, a fehér embert, amely éppen eléggé elpuhult, idióta, nyomorult barom lett már ahhoz, hogy képtelen legyen megvédeni önmagát.

Ennek a folyamatnak szinte mellékes, ám annál látványosabb állomása mindaz, ami egy afrikai csapat győzelme vagy veresége után történik a nyugat-európai nagyvárosok utcáin.

Próbáljunk meg ebből kimaradni.Bizánc is túlélte ezer évvel a Nyugat-Római birodalmat…”

Fotó: Guillaume Pinon / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. december 15. 18:53
Nem is rossz ötlet!
Zolcsika
2022. december 15. 16:03
Mert európai szurkolók még soha nem balhéztak. Volt idő mikor az újpesti és fradi szurkolóknak még mérkőzés se kellett egy kis bunyóhoz.
kunfia
2022. december 15. 15:36
"A Fidesz elsődlegesnek (ELSŐDLEGESNEK!!! – a szerk.) tartja, hogy Magyarország a majdani közös európai bevándorlási politika keretében aktív migrációs politikát folytasson, konkrét elképzelésekkel, határozott célokkal. Támogatjuk Magyarország munkaerő-szükségletének függvényében olyan migránsok hosszabb-rövidebb távú munkavállalását, illetve letelepedését, akik esetében sikeresen elősegíthető a magyar társadalomba való beilleszkedés." http://static-old.fidesz.hu/download/yar/program2009_magyar.pdf
Coupdetat
2022. december 15. 15:20
Moszkvai vízumgyár ... (index) A belső vizsgálat egyebek mellett a következőt derítette ki: A vízumhoz jutó oroszokról a legtöbb esetben nem derült ki semmi a személyes adatain és azon kívül, hogy melyik településen élnek. (Tehát a pontos lakcímük sem.) A kérelmeket villámgyorsan, 4-5 órán belül elbírálták, természetesen pozitívan. A kérelmezők 50 százalékának semmilyen vízumreferenciája nem volt. A kérelmezők személyesen meg sem jelentek a konzulátuson, egyetlen személyes interjú sem volt. A kérelmekben magyar úti célt jelöltek meg (a borászati cég meghívásának megfelelően), csakhogy ezek az oroszok végül nem Magyarországra jöttek, hanem tovább mentek más EU-tagállamokba. A vizsgálat megállapította, hogy a szállásfoglalások a vízum érvényességének kezdeti időszakára, maximum egy hétre szóltak kizárólag budapesti szállodákba, noha a meghívó cég székhelye nem a magyar fővárosban volt, ráadásul nyoma sem volt ezekben az időszakokban semmilyen agrárszakmai jellegű rendezvénynek, programnak.  https://index.hu/belfold/2017/02/08/brutalis_visszaelesek_voltak_a_moszkvai_magyar_konzulatuson/?token=307a78f321e5e04ff35eeadc8e3f6370
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!