Véres pöröllyel üzent a Wagner-csoport az Európai Parlamentnek (videó)

2022. november 27. 18:23

A brutális kalapácsos kivégzésre akarták az „ajándékkal” emlékeztetni Strasbourgot.

2022. november 27. 18:23
null

A Wagner-csoport küldene egy véres pörölyt az Európai Parlamentnek – írta meg a Moscow Times. A lap beszámolója szerint az „ajándékkal” emlékeztetni akarták Strasbourgot arra a brutális esetre amikor kalapáccsal végeztek ki egy, az ukránokhoz átálló zsoldost.

Jevgenyij Prigozsin fenyegető gesztusa akkor történt, amikor az Európai Parlament arra készült, hogy egy nem kötelező erejű állásfoglalásban elítéli Wagner-csoportot, miután Oroszországot a terrorizmus állami támogatójának bélyegezték.

Prigozsin Concord cége közölte, hogy megvitatta a várható uniós parlamenti szavazást a Wagner parancsnokaival, és úgy döntöttek, reagálnak. Később aztán előkerült egy videófelvétel, amelyen Prigozsin egyik munkatársa egy hegedűtokot lóbál, amelyben egy kalapács volt, a fején „PMC Wagner” felirattal, a markolatán pedig mesterséges vérfoltokkal.

 

 

Kalapáccsal végezte ki az ukránokhoz átálló zsoldosát a Wagner-csoport (18+ videó) | Mandiner

„Egy kutya úgy végzi, akár egy kutya" címet adná a megrázó felvételnek Jevgenyij Prigozsin, a rettegett Wagner-csoport alapítója.

Nyitókép: Twitter

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szandrarabo
2022. november 28. 05:35
Ez undorító és nagyon primitív módja a kommunikációnak. Aki intelligens, az ennek nem tapsikol.
XTRO
2022. november 28. 01:24
Ne küldözgessék, használják végre..
kujon
2022. november 27. 22:44
Rögtön itt a pöröly, hát, vele ne pörölj! Az ujjlenyomatok nem adnak támpontot?
koronaszepe
2022. november 27. 22:41
A Wagner az új Kadirov...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!