Moldáviában Soros-pénzen hiteltelenítették a politikusokat

2022. november 03. 09:25

Legalábbis, egy helyi politikus nyilatkozata szerint.

2022. november 03. 09:25
null

Nyilatkozott Bogdan Țîrdea, a Kommunisták és Szocialisták Blokkjának képviselője. Mint mondta, több mint száz moldovai sajtóorgánum kapott külső finanszírozást Soros György amerikai milliárdos alapítványán és más nyugati szervezeteken keresztül a moldovai politikusok hiteltelenítésére és a russzofóbia népszerűsítésére a köztársaságban.

Leszögezte, „a Soros Alapítvány és más nyugati szervezetek és adományozók hozzájárultak a civil szervezetek hálózatának kialakításához Moldovában. Szinkronban és összehangoltan tevékenykednek. 105 tömegtájékoztatási eszközt finanszíroznak. Részt vesznek a társadalmi-politikai kampányokban, a politikusok lejáratásában”.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2022. november 03. 17:15
Ott is??
Kanóc
2022. november 03. 12:29
Nincs ebben semmi meglepő, agresszív terjeszkedésnek hívják az ilyesmit. A Soros-hálózat tulajdonképpen az USA Wagner-csoportja.
smarton84
2022. november 03. 12:01
Na és? Soros szazmilliókkal támogatta a Fideszt és ezzel a ruszofóbiát már a nyolcvanas évektöl. Nincsen olyan vezető fideszes politikus, aki ne kapott volna Soros pénzt.
bagira
2022. november 03. 11:03
Eus vezérek is hazai idegen érdekeket kiszolgáló Gyurcsány klán Magyarországgal is ugyan ezt csinálja ,,Soros-pénzen hiteltelenítették a politikusokat,, . Magyarország kemény dió magyar nép eddig az eszét helyén hordja dk kommunista baloldal uszításra nem ugrik .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!