„Egy biztos: Magyarország szilárdan kitart Lengyelország mellett” – tweetelt Orbán Viktor

2022. november 16. 12:23

Teljes támogatását fejezte ki Mateusz Morawieckinek a magyar miniszterelnök.

2022. november 16. 12:23
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy szerda reggel kormányülést hívott össze Orbán Viktor, miután kedd este rakéták csapódtak be a NATO-tagállam Lengyelország területén.

„Nyugodt és alapos kivizsgálásra van szükségünk a Przewodównál történt robbantásokkal kapcsolatban. Egy biztos: Magyarország szilárdan kitart Lengyelország mellett.

Teljes támogatásomat fejeztem ki Mateusz Morawiecki miniszterelnök úrnak”

– írta Twitter-oldalán a magyar miniszterelnök.

 

 

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ani40
2022. november 16. 21:06
Én speciel nem tartok ki szilárdan Lengyelország mellett, pedig nemrég még nagyon oda voltam értük. Sajnos látnom kellett, hogy milyen lelkiismeretlenül dobtak volna oda minket a náci ukránokért. Nem nagyon hatotta meg őket, hogy olaj és gáz nélkül rövid úton tönkre megyünk. Elvárták volna, hogy kollektív öngyilkosságot kövessünk el, mert nekik az tetszene. A barátság nem ilyen, legalábbis az én felfogásom szerint. Egy illúzióval kevesebb.
barnabibambi
2022. november 16. 17:34
A Polákok a hoholok miatt háborúzni akarnak,tegyék de mi nem támogatjuk őket mert mi utáljuk a fasiszta tolvaj csürhét és azokat is akik támogatják őket.
Menő manó
2022. november 16. 16:12
Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök úr! Örülnénk, ha ne dőlne be az ukrán provokációnak és nem járulna hozzá a 18 milliárd EUR hitel felvételének, már ha tényleg azt szeretné, hogy Magyarország megmaradjon. Továbbá örülnénk, ha STOP-ot hirdetne ki az ukrán "menekültek" befogadását illetően, tele van az ország már velük, ami biztonségi kockáatot is jelent. Miért nem tesznek közzé statisztikákat naponta mennyien vannak itt? Ki fizeti ki ezen emberek itteni megélhetését, miért nincs határa a felső számuknak? Mi gondol mennyit bír el az ország, végtelenségig vagy Ukrajna leszünk és innen fognak támadni oroszokat a bennt lévő ukrán menekültek? HUXIT, és kilépni a NÁTO-ból is, ugyse számthatunk egyikre se. Ez minden józanul gondolkodó tudta Ön lenne a kivétel, tényleg?
Haus Fiegl
2022. november 16. 15:57
Mondjuk en biztos nem. Ruhellem a full-kreten polakokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!