Donald Trump egykori alelnöke: „A győzelem az győzelem!”

2022. november 15. 07:40

Mike Pence szerint a képviselőházi többség megszerzése politikai irányváltáshoz vezethet.

2022. november 15. 07:40
null

A képviselőházi többség megszerzése az amerikai republikánusok számára rendkívül fontos lépés lehet abban, hogy kiköveteljék a politikai irányváltást, és megállítsák a Joe Biden demokrata elnök vezette adminisztráció költségvetési költekezését, azt, hogy még több terhet rakjon a jövő amerikai generációira – jelentette ki a múlt héten tartott amerikai félidős választásokat értékelve Mike Pence korábbi alelnök helyi idő szerint hétfőn egy televíziós interjúban.

A győzelem az győzelem”

– fogalmazott Donald Trump elnök egykori alelnöke a FoxNews hírcsatornának. Megjegyezte ugyanakkor, hogy személyesen

nagyobb mértékű republikánus sikerre számított. 

A Trump mellett töltött, 2017 és 2021 közötti alelnöki időszakát Pence egy különleges lehetőségként értékelte, amelynek köszönhetően azokat a konzervatív elveket, „amelyekről egész életében beszélt, átültethette a gyakorlatba”. Különösen igaz volt ez az adminisztráció első két évére, a kongresszusi többséggel – emelte ki.   

(MTI)

Nyitókép: Saul Loeb / AFP

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mdave88
2022. november 15. 10:10
Thirty Pence
llnnhegyi
2022. november 15. 08:08
Pence!- nem vagy egy penge! Abban igazad van, hogy nyögvenyelős kicsi képviselőházi győzelem is jót tenne az USA-nak,a republikánusoknak.
makám
2022. november 15. 08:01
nem igazán tűnik úgy, hogy amerika menthető lenne. és a bukása magával fogja rántani az egész fehér világot. és nem egyszer majd valamikor... 10-15 éven belül.
Rugo
2022. november 15. 07:57
szarházi áruló miféle irányváltás, Amerikát egy maffiahálózat vezeti, akiknek bohócia a republikánus és demokrata politikusok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!