Nem kérik a németek az orosz gázt – vagyis de, de nem ott

2022. október 12. 17:26

Az orosz elnök bejelentette, hogy országa készen áll arra, hogy újraindítsa az Északi Áramlat 2-t. A németek meglepő választ adtak.

2022. október 12. 17:26
null

Németország nem fogad el orosz gázt az Északi Áramlat 2 gázvezetéken keresztül – közölte egy kormányszóvivő, miután Vlagyimir Putyin elnök kijelentette: Oroszország növelheti az Európába irányuló gázszállítást – számolt be az  al-Dzsazíra.

A szóvivő azonban hozzátette, hogy Oroszország

újraindíthatja a gázszállítást az Északi Áramlat 1 gázvezetéken keresztül,

amelyre a szankciók nem terjednek ki – írja a portál.

Nyitókép: AFP

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. október 13. 14:02
Az amcsi gazdi nem engedte meg.
Kivűlálló
2022. október 12. 23:14
Nem szabad hinni a németeknek! Egy szavukat sem! Meg csináltatnák az oroszokkal (mint az NS 2-őt), aztán meg azt is szankció alá vonnák! Hát a nagy lófaszt a németek szájába, azt!
Kivűlálló
2022. október 12. 23:13
Csinálják meg a németek amit elbasztak! Foldozzák be, takarítsák ki önköltségen a víztől és a rozsdától a csöveket és akkor talán szállítanék nekik ha az oroszoknak lennék (de inkább nem, már csak azért sem)!
Házam Hazája
2022. október 12. 22:09
Német-francia-belga határ. Az eurot 1-1-ben cserélik frankra. A dolláron már ott is pislognak. Az építőipar jajveszékel. És nem kell a gáz? Kinek nem kell? Olafnak a mesében? Netán a német gazdaságban dolgozó embereknek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!