Chelsea: a német menedzser ment, Lőw Zsolt egyelőre marad

2022. szeptember 08. 11:13

Az új vezetőedző munkába állásáig a régi stáb tagjai irányítják a munkát a londoni klubnál.

2022. szeptember 08. 11:13
null

Szerződést bontott a Chelsea FC Thomas Tuchellel, és már tárgyal az utódról. A brit lapok szerint Tuchel nem élvezte teljes mértékben Todd Boehly főtulajdonos bizalmát – aminek egyetlen oka az volt, hogy a 287,99 millió eurós játékosvásárlás után nem szerepel jól a csapat – írja a Magyar Hírlap.

Ami a Tuchel stábjában dolgozó Löw Zsoltot illeti, egyelőre az biztos, hogy az új menedzser munkába lépéséig ők, a régi stáb tagjai irányítják a munkát. Utána valószínűsíthető a távozásuk. A lap szerint a német edzővel kapcsolatos leggyakoribb kifogás, hogy logikátlanul rotálta a csapatot, s hogy ezen belül több játékost is számára szokatlan posztra, pozícióba kényszerített.

Talán meglepő, de az Independent és a Telegraph szerint az öltözőben róla kialakult negatív véleményben szerepet játszott nehéz természete és (a játékosok szerint) néha követhetetlen véleményváltozásai mellett a magánélete is. Tuchel az esztendő első felében elvált feleségétől, Sissitől, azóta pedig brazil barátnőjével, Natalie Maxszal ad témát a bulvársajtónak.

A német edző egyébként nagyon nehezményezte, hogy egy tízperces konferenciahívás keretén belül rúgták ki, és hogy hiába kért egy második esélyt, nem kapta meg – zárja cikkét a Hírlap.

Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2022. szeptember 08. 14:40
Őszintén? Le.zarom, mi történik a térdeplő Premier Ligában. Ellenben, amit nem ma, már tegnap meg kellett volna lépni, mert így, teljesen tönkremegyünk - Magyarország-Csehország 1:6 U-16 évesek válogatott mérkőzése, Újpest, 2022. 9. hó 7-én. A kelet-európai ország labdarúgása nem képes nyereségesen működni, egyszerűen ehhez a piac túl kicsiny. Valamilyen formában az állam kénytelen beszállni a létezésük biztosításába. A valódi, jogos kérdés: mit tesz az állam az ár-érték-arány érvényesítéséért. magyarán: milyen mérce alapján dobálja a milliárdokat, és sajnos, Magyarországon ez nem működik. Szórva van a pénz, aztán a közelállók felkapkodják, majd ebből a legolcsóbb idegeneket leszerződtetik és ezt etetik a magyar szurkolókkal. Miközben, az akadémiai rendszer, TEGNAP U-16-os válogatott Magyarország-Csehország 1:6! EGY HATOST KAPTAK A MAGYAR AKADÉMIÁK VÁLOGATOTTJAI A CSEHEKTŐL, IDEHAZA, ÚJPESTEN. ---------Dárdai Pál jöjjön haza. BM-támogatással az újjáalakult Újpesti Dózsa Torna Egyesületnél vállalja el a sportigazgatói, stratégiai igazgatói, vagy bármilyen nevű munkakört. Szervezze meg, hogy az ország területén legyenek Dózsa TE-klubok,- elsősorban fiatalok számára. Ahol minden fiatal sportoló már 14 éves kortól megkapja azt az adathalmazt, amelyre támaszkodva megismeri azokat a fizikai, technikai, mentális képességeket, amelyeket ha a játékos elér, esélyt teremt önmaga számára egy - nemzetközi szintet is elérő - sport-futballkarrier elérésére.
magyar demokrata
2022. szeptember 08. 12:23
"aminek egyetlen oka az volt, hogy a 287,99 millió eurós játékosvásárlás után nem szerepel jól a csapat" Egyáltalán nem azért! A tulajdonos mindenáron szerette volna ha leigazolják azt a beképzelt, majom Ronaldót, Tuchel pedig - teljesen jogosan - nem akarta! Hát ezért! Ne ködösítsünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!