A Marvel bemutatta az első homoszexuális Pókember-karakterét

2022. szeptember 08. 14:07

A Web Weaver nevű karakter az Edge of Spider-Verse képregénysorozat legújabb számában tűnik fel.

2022. szeptember 08. 14:07
null

Az eredeti Marvel képregényekben hosszú ideje léteznek párhuzamos dimenziók, melyekben megtalálhatók a közkedvelt hősök alternatív változatai is – írja a Gamestar. Hozzátették, Pókemberből gyakorlatilag megszámlálhatatlan verzió létezik, a különböző „Spider-Verse” képregényekben nár többet is megismerhettek már a rajongók közülük. 

A most futó legújabb sorozat, az Edge of Spider-Verse ötödik lapszámában egy új karakter mutatkozik be:

a divatrajongó Web Weaver, a Marvel első homoszexuális Pókembere

– ismertették.

Web Weaver Steve Foxe és Kris Anka fejéből pattant ki, a karaktert a 2022-es San Diego Comic-Conon leplezték le.

A civilben Cooper Cohenként élő hős hétköznapi munkája divattervező, aki a történet szerint úgy tesz szert szuperképességekre, hogy megmenti Peter Parkert a pókcsípéstől. A rovar így az ő kezébe csíp bele. 

Arra is kitértek a karakter ismertetése során, hogy Cohen élete nem egyszerű: szülei kidobják otthonról, mikor kiderül róla, hogy a saját neméhez vonzódik. Ezt követően azonban igaz barátokra és új családra jel, illetve divattervezőként is sikeres lesz – derült ki a Gamestar cikkéből. 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Niki1987.
2022. szeptember 10. 15:57
És már elnézést, de ez a kinézet egyszerűen borzalmas!!! Mi a bánatért kell ENNYIRE buzisnak ábrázolni? Attól, hogy meleg, miért nem nézhet ki normálisan???
Niki1987.
2022. szeptember 10. 15:52
Hát jó... Én csak arra lennék kíváncsi, hogy befolyásolja-e a sztorit bármiben is, hogy meleg a póki? Vagy ez szimplán azért kellett, hogy megfeleljen a mai kor elvárásainak...? Nekem alapból nincs bajom a melegekkel, letojim, ki kit szeret, de tessék szíves lenni elfogadni, hogy sosem lesz a homoszexualitás a normális. És minél jobban erőltetik, annál kevesebben fogják őket elfogadni, mert már rohadtul unalmas.
kistroglodita
2022. szeptember 09. 06:52
Most akkor meleg és Cohen? Akkor egy buzi zsidó?
Almassy
2022. szeptember 08. 22:27
"... divatrajongó Web Weaver, a Marvel első homoszexuális Pókembere ..." "... civilben Cooper Cohenként élő hős hétköznapi munkája divattervező ..." Most akkor mi van azokkal a csúnya sztereotípiákkal?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!