Károly herceg már a királynő mellett van

2022. szeptember 08. 16:22

Harry és Vilmos herceg is Balmoralba tart.

2022. szeptember 08. 16:22
null

Sajtóértesülések szerint Harry herceg és Meghan, Sussex hercege és hercegnője, akárcsak a herceg testvére Vilmos is Balmoralba tart, ahol Erzsébet királynő is tartózkodik jelenleg. Ahogy arról lapunk is beszámolt, az uralkodó orvosi felügyelet alatt áll. A szakemberek aggasztónak tartják a 96 éves uralkodó egészségi állapotát.

Károly herceg már a királynő mellett van

A BBC legfrissebb információi szerint Károly herceg már az édesanyja mellett van. A BBC felidézte, hogy az angol történelem legidősebb trónörököse az elmúlt hónapokban már többször helyettesítette a hivatalos eseményeken az édesanyját.

Mint ahogy a BBC beszámolt róla, a Balmoral kastély régóta a királynő egyik kedvenc helye. Csütörtökön azonban a Balmorálban komor hangulat uralkodik. Néhány autót láttak behajtani a kapun az elmúlt órákban – tették hozzá.

Nyitókép: Chris Jackson/AFP

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. szeptember 08. 18:35
Egyszerre kormány-király váltás.
Finale*
2022. szeptember 08. 18:07
Nem a kedvencem de szerintem meg az utolso igazi kiralynot tisztelhetjuk benne.
Ehetős Odó
2022. szeptember 08. 17:40
A királynőnek úgy hiányzik a halálos ágya mellől Meghan, mint üveges tótnak a hanyattesés.
nick89
2022. szeptember 08. 17:24
Ha lesz egy jó focimeccs, a pohos is benéz hozzá a lefújás után. Persze különgép, Ritz, 10 bőrönd cash a poggyászban... Mer lovon mégse mehet. Nem bírná el a ló a sok készpénzt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!