Gerhard Schröder Putyinnal tárgyalt

2022. augusztus 03. 10:33

A volt német kancellár szerint be kellene indítani az Északi Áramlat 2 vezetéket.

2022. augusztus 03. 10:33
null

Németország a háború kirobbanása előtt két nappal felfüggesztette az Északi Áramlat 2 gázvezeték engedélyezését, hiába épült éveken keresztül annak érdekében, hogy közvetlenül szállíthassa a gázt Oroszországból Németországba. A vezeték tavaly szeptemberre már elkészült, de az engedélyeztetésre még várni kellett – írja a Spiegel. Gerhard Schröder, egykori német kancellár szerint

mégis üzembe kellene helyezni az Északi Áramlat 2 vezetéket, ha már elkészültek vele

– közölte a nyilvánossággal azután, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt. Ha a másik északi vezeték mellett ez is szállítaná a gázt, akkor a német iparnak és a háztartásoknak nem kellene aggódniuk az ellátási problémák miatt – részletezte. 

Borítókép: Europress/AFP/Alexey Druzhinin

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. augusztus 04. 08:21
Ezt nevezem Én zabszem effektusnak ! 1942-43-ban is ész nélkül támadtak , azóta mindent elfelejtettek , pedig jókora pofonnak voltak a kisgazdái.
Mich99
2022. augusztus 03. 18:39
Egyből lezuhannának a gázárak (és az olajárak is) - ezzel a háborús hisztéria is enyhülne, majd le is állna. De éppen ezt nem akarja Amerika, Németország meg az ő csicskája...
Piliscsabai
2022. augusztus 03. 17:37
Csak meg kell nézni milyen politikusok voltak és kik vannak: sir Winston Churchill --- Boris Johnson Charles de Gaulle --- Emmanuel Macron Konrad Adenauer --- Olaf Scholz az első oszlop építette Európát, a másik szétveri
syphax
2022. augusztus 03. 16:28
Gerhard Schrőder német SPD-s--azaz szociáldemokrata, tehát a DK és az MSZP testvérpártja--"nagy ember"-e, ex-Bundeskanzler TÁRGYALHAT PUTYINNAL.RÁADÁSUL AZ ÉSZAKI ÁRAMLAT GÁZVEZETÉK ÚJRANYITÁSÁRÓL.AKKOR DR.ORBÁN VIKTOR UGYAN MIÉRT NEM??? Ezt magyarázzátok meg ballibes magyar "beirogatók"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!