Perceken múlt, hogy nem ölték meg az oroszok Zelenszkijt

2022. április 29. 08:16

Az Egyesült Államok fel is ajánlotta, hogy kimenekíti.

2022. április 29. 08:16
null

Simon Shuster, a Time magazin riportere címlapriportot készített Volodimir Zelenszkijvel. A riportban arra is kitért, hogy háború első napján perceken múlt, hogy az oroszok likvidálják Zelenszkijt.

Az ukrán elnöki tanácsadó szerint kétszer próbálták megrohamozni az oroszok a hivatalt aznap

A cikk szerint a hadsereg aznap este tájékoztatta Zelenszkijt arról, hogy orosz ejtőernyősök érkeztek Kijevbe azért, hogy likvidálják. Mint írják, amikor a lövöldözés elkezdődött a kormányzati negyedben, az elnök testőrei lekapcsolták bent a villanyt, majd golyóálló mellénnyel és fegyverekkel szerelték fel Zelenszkijt és tucatnyi segítőjét. 

Olekszij Aresztovics elnöki tanácsadó szerint kétszer próbálták megrohamozni az oroszok a hivatalt aznap. Azóta kiderült, ez idő tájt az Egyesült Államok felajánlotta, hogy kimenekíti Zelenszkijt Lengyelországba, amire

A riportban az ukrán elnök megemlítette, hogy rengeteget öregedett az elmúlt két hónapban: az emberek halála, az orosz katonák kegyetlenkedése olyan tudással vértezte fel, amire soha sem vágyott. „Az emberek az Instagramon, a közösségi médiában látják ezt a háborút. Ha elegük van, odébb görgetnek.”

Nyitókép: MTI/AP/Efrem Lukackij

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spontán
2022. április 30. 09:56
Kár!
Reszelő Aladár
2022. április 30. 08:18
Ha van nem független és egyoldalú propagandaforrás, akkor az pont Zelenszkij. Kéretik így figyelembe venni a mondandóját.
Bursty
2022. április 29. 22:50
Kár..
lyon
2022. április 29. 16:31
Akkor odaültettek volna egy másik színészt a székébe és az fújta volna tovább .....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!