Háborús bűn Kijevben: áthajtott egy tank egy személygépkocsin

2022. február 25. 11:16

Szerencsére az idős férfi aki vezette, túlélte.

2022. február 25. 11:16
null

Kijev belvárosában egy tank haladt a közúton, vele szemben egy személygépkocsiban egy idős férfi jött. A tank, hirtelen irányt változtatott és nemes egyszerűséggel áthajtott az autón, ezzel háborús bűnt elkövetve. Szerencsére, az idős férfi túlélte a találkozást a tankkal.

***

Nyitókép: Reddit-képernyőkép

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. március 02. 17:09
Az oroszok még oda se értek. Tehát csak Ukrán tank lehet.
Ízirájder
2022. február 26. 13:17
Az tök reális hogy papi beül a zsigába az ostrom közepén és elindul meglátogatni az unokáját. Aztán átmegy rajta egy tank de túléli..... Amúgy valahol azt írták hogy ukrán volt mind a kettő.
betakentaur
2022. február 26. 09:07
Vezetek egy harckocsit deklarált háborús akció közben. Egyszer csak azt látom, hogy jön felém egy autó. Hm. Hova mehet? reggelihez zsömlét venni vagy molotov koktélt, esetleg gránátot akar majd rám dobni, ha mellém ér? Hm. Háború van. Döntök.
Gyzoltan
2022. február 26. 05:26
Teljesen mindegy, hogy ukrán, vagy orosz tank volt az elkövető.., ráadásul, talán balesetnek is betudható... -nem zárható ki, hogy a tank vezetője, ki éppen háborúzott, némileg bosszankodva, megleckéztetni akarta a háború közepén korzózó civil autót! A napi közlekedésben is számtalan nevelő, oktató példát láthattunk ily indítékból... Mint láthattuk a videón, a személygépkocsinak volt előnye, határozottan állítom, a tank nem használt előnyt biztosító megkülönböztető jelzést, s az autó vezetője, most rosszul mérte fel az erőviszonyokat, a kitérés legcsekélyebb jelét sem mutatva, megkísérelte elsöpörni az útjába került járművet... A szerencsésen túlélt "áldozat" személyiségvizsgálata alighanem igazolná verziómat... Könnyen lehet, hogy kiderülne róla, hogy arra van menedzselve, hogy ő olyan nagy, hogy mindenki kitér az útjából...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!