Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Francia portál méltatta Novák Katalint

2021. december 28. 14:07

A portál szerint ezt a hírt aligha fogadják általános lelkesedéssel a feminista értelmiségi körökben, ugyanis számukra a „konzervatív nő” fogalma eleve egy oximoron.

2021. december 28. 14:07
null

Először lehet női államfője Magyarországnak Novák Katalin személyében – írta a francia Boulevard Voltaire a családokért felelős tárca nélküli miniszter jelöléséről. A portál szerint ezt a hírt aligha fogadják általános lelkesedéssel a feminista értelmiségi körökben, ugyanis számukra a „konzervatív nő” fogalma eleve egy oximoron.

Szerintük Novák a miniszteri tisztségében is „komplexusok nélkül, mosollyal az arcán” állt ki a hagyományos család, a házasság, a gyermekvállalás és az anyaság mellett. 

Novák Katalin jelölése a portál szerint Orbán Viktor kormányfő részéről több marketingfogásnál,

mivel egyrészt elismerése egy olyan nő politikai bátorságának, aki tehetségével és elkötelezettségével védett olyan intézkedéseket, amelyeknek nemzetközi téren szinte csak az ellenkezőjét lehetett látni. Szerintük Novák a francia politikában alighanem az úgymond felvilágosult, radikális feministák üldözésének célpontja lenne, hazánkban azonban köztársasági elnöknek jelölték.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
arcademacho
2021. december 29. 01:27
a hires zsido ponyveregeny szerzo szerint az mar feminista aki szerint a no ahhoz mehet ferjhez akihez akar
syphax
2021. december 28. 20:27
P.s.: Hülyeállat fróóóanszijjják!!!
syphax
2021. december 28. 20:26
Könnyekig megható a fróóanszija feminista picsák mélységes megrendültsége. Nyalják ki a rohatt kúúrvaanyjuk ótvaras seggit...merő szolidaritásbúúúl kifijjjólagosssan! Amúgys ajrópéer módra.....
nempolitizálok
2021. december 28. 18:45
A "feminista értelmiségi körök" legfeljebb majd alijáznak ha Novák túlságosan konzervatív nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!