DK-s EP-képviselő: Orbánnak egész Európával meg kell küzdenie

2021. augusztus 17. 09:25

Ara-Kovács Attila szerint kódolva van Orbán bukása a „huxitban és mindabban, ami a szemünk előtt történik”.

2021. augusztus 17. 09:25
null

Ara-Kovács Attila, a Demokratikus Koalíció Európai Parlamenti képviselője szerint hazánk kilépését az unióból időről időre megpendítik a kormány tagjai. A politikus úgy látja: ebből bizonyos zsarolási potenciált próbál teremteni a kormány. Ara-Kovács Attila a Klubrádió vendége volt

Orbán Viktor, a számkivetett 

Ara-Kovács szerint Orbán Viktor ki akarja vezetni Magyarországot az Európai Unióból, de a baloldali politikus szerint nincs ehhez hatalma. A magyar miniszterelnök célja az volt, hogy nemzetközi színtéren is ismert legyen, ettől remélve befolyást – folytatja a DK-s képviselő. 2020. októberéig (a helyreállítási alapról szóló tárgyalásokig)

Ara-Kovács szerint sokan nem tudták Brüsszelben, kicsoda Orbán.

Hozzátette, azt követően valóban nagyon sokan tudták, ki Orbán, de aki megismerte, személyes ellenségének tekintette. Így szerinte a magyar miniszterelnöknek nem maradt befolyása az EU-n belül. A gyurcsányista politikus szerint

a közösség, amelyben Orbán ismertséget és befolyást akart szerezni, kivetette őt.

Így számára logikusnak tűnhet a huxit – tette hozzá Ara-Kovács. 

Kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. augusztus 18. 19:26
Ha kell meg is küzdünk egész Európával, mint ahogy az már többször előfordult a történelmünk során, ha az érdekeink,egyáltalán a létünk volt a tét. A DK-S EP képviselőknek,viszont a saját maguk lehányásával kell megküzdeniük,ami előbb utóbb meg fog történni,mert nem bÍrják visszatartani.
Revízió
2021. augusztus 18. 10:14
1. A nyugatiak mindig kizsákmányolták Magyarországot ! 2. Az őket kiszolgáló kollaboránsok, lakájokat támogatták és dícsérték, ma ők a demokrata haladó szellemű ellenzék. 3. Ezekből pedig az következik, hogy, akit a nyugatiak szídnak és megbélyegeznek, azok nem szolgálják ki a gyarmatosítói érdekeiket, ergó ők a hazafiak ! 4. Az ellenzéki pártok a hazaárulók !
Csendőr
2021. augusztus 17. 18:29
Gyurxit from Hungary!!!
Asztis
2021. augusztus 17. 15:40
A libernyákok végnapjait
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!