Lelkészre támadtak egy skót katedrálisban

2021. július 27. 18:04

A lelkész egyedül imádkozott, mikor egy férfi rátámadt.

2021. július 27. 18:04
null

Megtámadtak egy lelkészt Edinburgh városában, a Szent Mária székesegyházban – közölte az edinburghi érsekség Facebook-oldala. Az incidens hétfő reggel fél tízkor történt, az egyedül imádkozó lelkészt egy férfi támadta meg egy üveggel minden ok nélkül.

A lelkész kérdésre elmondta a támadónak, hogy az egyház alkalmazottja, majd erre a támadó fejbe akarta verni őt az üveggel. A férfi azután sem hagyta békén a lelkészt, hogy az üveg széttört a földön. A támadó aztán elfutott, a lelkész, aki egy székkel védekezett, sérülés nélkül megúszta az incidenst. 

A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Nyitókép: Wikipédia

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alexis de Tocqueville
2021. július 28. 21:53
Felekezeti vita. Egyre agresszívebbek ezek a templombajárók.
mgyfree
2021. július 28. 17:25
Minek ment oda!
barany
2021. július 28. 17:02
Három a magyar igazság! De nem volt szándékos a háromszoros komment, bár soha nem árt a nehézkes, gyakran ballibek által befolyásolt hatóságokat noszogatni.
kumkum
2021. július 28. 11:36
Most őszintén, ennek a cikknek mi értelme van? Semmi nem derült ki belőle. Csak felidegesíti az olvasókat. Tutira nem fogja senki annyira figyelemmel követni ezt az esetet, hogy publikálja itt a folytatást, amikor kiderülnek a további részletek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!