Megtette első intézkedését férje halála óta II. Erzsébet királynő

2021. április 14. 15:55

A királyi ház kamarásának leváltását kellett levezényelni.

2021. április 14. 15:55
null

A királynő a windsori kastélyban tartott magánünnepségen szimbolikus jelvényeket fogadott el a búcsúzó Earl Peeltől, a királyi ház kamarásától – adta hírül a BBC.

A pozícióban Andrew Parker váltja Peelt, a kamarás szerepköreibe tartoznak a rendezvények megtervezései is, ami most különösen fontos szerepkör, a temetésre készülva. Fülöp herceg temetésének terveit visszaszorították a koronavírus-járvány miatt, de a Buckingham-palota szerint továbbra is összhangban vannak a herceg kívánságaival – áll a jelentésben.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
libsimentes_övezet
2021. április 14. 18:06
Kösz bulvármandi, ezért kerestetek gyakornokokat?
kulakman
2021. április 14. 16:53
Az égvilágon semmi közünk hozzá,nem is értem soha miért vannak a ballibsik odáig , hogy hú az angol királyi család , a sajátjainkat meg büdösbunkózzák , pedig ha tudnák ,hogy lenézi a királyi család a világot , nem szeretnék ennyire!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!