Újabb korlátozó intézkedések bevezetésére készül a román kormány

2021. március 08. 12:56

A jelenlegi 23 óra helyett már 22 órakor kijárási tilalom lépne életbe az egész ország területén.

2021. március 08. 12:56

Újabb korlátozó intézkedésekkel próbálja csillapítani a kormány a koronavírus-járvány harmadik hullámát – írta hétfőn egymástól függetlenül több román lapra hivatkozva a Maszol.

A G4media úgy tudja, a jelenlegi 23 óra helyett már 22 órakor kijárási tilalom lépne életbe az egész ország területén. Emellett megtiltanák a szállodáknak, hogy a kapacitásuk 50 százalékánál több vendéget fogadjanak. A szigorítások március 14-től, a veszélyhelyzet meghosszabbításakor lépnének hatályba. A miniszterelnök hétfőn nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy a kormány újabb korlátozásokkal fékezné a járványt.

A kormányfő a hétvégén figyelmeztetett: nem lehet szó a korlátozó intézkedések feloldásáról, amíg nőnek a koronavírus-fertőzéses esetszámok, és a helyzet rosszabbodhat, ha a lakosság nem tartja be a szabályokat.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zara
2021. március 08. 13:40
mintha ez bármin változtatna....
nyugalom
2021. március 08. 13:37
A dzakemberek tanacsolnak, a kormany kiherdeti! Nem komaromi et fog dönteni! Az a dr-fele dobreeket apolja, de otthon, a barom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!