Örökbe fogadott egy futballista egy kutyát, aki befutott a pályára, majd később elütötte egy autó

2021. január 04. 09:42

Alighanem a nap legmeghatóbb sporthíre.

2021. január 04. 09:42
null

Néhány napja körbejárta az internetet az a történet, hogy egy kutya befutott egy bolíviai futballmeccsre, és boldogan rohangált a pályán, sőt, még egy focicipőt is ellopott. A hívatlan vendéget végül az egyik játékos, a bolíviai válogatott Raúl Castro vitte le a pályáról. A történet folytatása viszont nem volt ilyen vidám. A kutya ezután elszökött, majd a stadion mellett találtak rá, miután elütötte egy autó.

Amikor már majdnem le is mondtak róla, váratlanul a futballista, Raúl Castro jelentkezett a menhelyen, és közölte, kifizeti új barátja teljes orvosi ellátását, sőt, örökbe is fogadja a kutyát, aki a „Cachito” nevet kapta a drukkerektől. A négylábú pedig köszöni jól van, fel fog épülni teljesen, sőt, életében először végre szerető gazdája és otthona is van.

(NSO)

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bácskai Bicska
2021. január 04. 13:30
"aki befutott" - az "aki"-t kizárólag személyekre utaló kifejezésekhez kapcsoljuk. Megáll az eszem, mikor a boltban, a pult mögött álló rábök a szalámira és megkérdezi: "Őt?" Abba kéne hagyni ezt az idióta nyelvi rombolást. Kutya, macska, bármelyik kedvenc, akármennyire is kedvenc, sosem lehet személy: ami. Állat. Nem úgy kell szeretni egy kutyát, hogy bájologva babusgatja a "gazdi"... Pfejj...
2021. január 04. 12:49
Minden jó, ha jó a vége...
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. január 04. 12:41
Bulvárosodik a mandiner. (Blikk-Bors-Kiskegyed)
bunko_jobbos
2021. január 04. 12:34
Jaj, de édescuki ez a hír. Biztosan akkor nagyon jó futballista lehet. :-) Elokádom magam. Az a szomorú, hogy a politikában is így dőlnek el a dolgok: tök mindegy, hogy mennyi adósságot veszel fel, milyen a gazdaság, de ha megmentesz egy édes kutyuskát, akkor biztos az első helyed a választáson. Ehhez vezet a demokrácia. Vagy demenskrácia?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!